Krop & Sind

Tema: Romantisk månedsdag

Af Sara Wilkins 6. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I denne uge er der kærlighedstema på viunge.dk, og du får en ny romantisk historie hver eneste dag! Her kan du læse om Cecilies store overraskelse..

Navn: Cecilie
Alder: 15 år
By: Jyllinge

Hej Vi Unge,
Min kæreste og jeg havde været sammen i et halvt år, så jeg mente, at jeg ville gøre denne dag helt særlig både for ham og jeg. Jeg havde aftalt med min kærestes mor, at jeg ville overraske ham hjemme hos dem med en masse lys og en gave - men det fik jeg da ikke lov til!!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Min kæreste havde været langt hurtigere ude end jeg. Da jeg på vores månedsdag kom hjem fra skole, og han havde bildt mig ind, at jeg først skulle komme ud til ham om aftenen - blev jeg meget positivt overrasket. Jeg var på dette tidspunkt lidt nede over, at han først havde tid til mig om aftenen på vores halvårsdag - hallo?! Men sådan er drenge jo. Og dér tog jeg skam fejl! Fordi da jeg kom hjem, bad min mor mig om at gå ind på mit værelse - og wow! Jeg blev virkelig rørt. På min seng lå der en masse røde roser formet som et hjerte med en pil igennem, og på hele gulvet og alle kommoder og borde var der fyldt med stearinlys. Alle vegne var der roser i vaser og tændte stearinlys. Bag døren stod min kæreste så - jeg kastede mig bare lige i armene på ham.. ih! Derudover fik jeg både en parfume og en meget dyr halskæde af ham. Det er det mest romantiske, en fyr nogensinde har gjort for mig!

I dag har vi været sammen i lidt over otte måneder. Vi har det stadig helt fantastisk sammen, og han overrasker mig stadigvæk med en masse dejlige gaver. Så det der med, at drenge ikke kan være romantiske, er bare en gammel skrøne - fordi I har helt sikkert ikke mødt min dejlige kæreste! [faktaBox]

Mail din romantiske historie til os på sara@viunge.dk
Husk at skrive navn, alder og by.

Læs mere om

MestLæste