Krop & Sind

Sommerkærlighed

Af Sabine, Foto: Shutterstock 7. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læserne på viunge.dk fortæller deres kærestehistorier. Her får du Sabines historie.

Sidste år var jeg på camping, og jeg mødte verdens absolut sødeste fyr. Vi badede, snakkede og så film sammen, og det var enormt hyggeligt.

Da vi en uge senere skulle hjem, var jeg grædefærdig! Vi kyssede i lang tid, før vi endelig kunne løsrive os fra hinanden. Da jeg sad på vej hjem i bilen, kom jeg i tanke om, at jeg ikke havde fået hans nummer. Jeg var rigtig ked af det, og jeg havde ikke lyst til noget som helst! Mine veninder prøvede at trøste mig, da jeg kom hjem, men jeg var utrøstelig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Hej smukke, det' Mattias," lød det en uges tid efter i min mobil! Jeg havde svært ved at fatte det! Det var ham fyren fra campingferien! Nogle af hans venner kendte åbenbart min søster, som også havde været med på ferien. Jeg var sindssyg glad, og da jeg dagen efter tog toget hjem til ham i Århus, var jeg ved at dø af længsel efter ham. Han havde lavet dejlig frokost og lånt nogle gode film. Alting var bare perfekt! Vi kælede og kyssede næsten hele tiden, og det var bare så romantisk. Vi blev kærester, og vi var sammen mindst en gang om ugen, selvom der er halvanden times kørsel imellem os.
[faktaBox]
Vi kommer stadig sammen i dag, og selv om vi ikke altid er lige gode venner, er vi som skabt for hinanden! Jeg håber, at andre får oplevet samme glæde og kærlighed! Kærlighed er fantastisk!

Knus og kys fra den lykkeligste pige!

MestLæste