sex

Vil du tage initiativet til sex...

Af Line Sølvhøj Jensen 22. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan er det lige, du tager initiativ og får sagt til din kæreste, at du er parat til at have sex? Få hjælp her!

Du har sikkert tænkt over, hvordan den første gang vil være. Men hvordan får du lige sagt til din kæreste, at du faktisk er parat nu og har lyst til sex?

Når dig og din kæreste skalhave sex for første gang, så er det vigtigt, at I begge to er helt parate. Måske har I allerede snakket om det, men det kan også være, at I slet ikke har snakket om sex, men egentlig føler jer parate til det. Og hvordan er det så lige, at I kommer i gang?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Snak om det
Hvis I er vant til at snakke sammen om personlige ting, så kan du sagtens fortælle din kæreste, at du faktisk føler dig parat til at have sex og spørge ham om, hvordan han har det med det.

Hvis ikke du kan lide at sige det direkte, kan du sige det på en anden måde. Du kan for eksempel fortælle, at din veninde og hendes kæreste har haft sex for første gang, og på den måde kan I langsomt begynde at snakke om sex.

Vis det
Hvis ikke du har lyst til at sige det direkte, så kan du også vise ham det. Men du skal selvfølgelig ikke bare hive et kondom op af tasken, for det kan altså godt skræmme ham! Til gengæld kan du vise ham det på en sød måde. Du kan for eksempel:

• Begynde at kysse ham i lidt længere tid og mere intenst, end du plejer at gøre. På den måde vil han opdage, at det er anderledes, end det har været før, og kysset kan jo let udvikle sig.

• Kæle og nusse ham de lidt mere intime steder, så han kan mærke, at du ikke er bange for at røre ved ham - heller ikke "dernede".

• Spørge ham, om du skal give ham massage, for det kan nemlig give den helt rigtige stemning. Du skal starte med at massere hans ryg og skuldre, og hvis du fornemmer, at han godt kan lide det, kan du bevæge dig længere nedad.

• Begynde at sove uden t-shirt på - hvis du altså er vant til at gøre det. På den måde kan han se, at du er parat til at vise dig selv mere og måske være nøgen over for ham.

Læs mere om

MestLæste