sex

Trygge tips til "den allerførste gang"

Af Redaktionen 22. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er vigtigt at du føler dig tryg, når du skal have sex for første gang. Her får du nogle tips.

Første gang er noget helt specielt, og derfor er det vigtig, at det bliver en god oplevelse. Her får du en masse gode råd til, hvordan din første gang bliver god og tryg.

En sød fyr
Mange synes, det er rarest at have sex for første gang med en, som de er vilde med. Så sørg for, at din første gang sker med en fyr, som du kan lide, og som du stoler fuldstændig på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ro på!
Planlæg jeres første gang, så I ved, at I har fred og ro. Måske skal det være en dag, hvor forældrene ikke er hjemme, så I kan tage jer god tid og være helt jer selv.

Slap af
I er garanteret begge to ret nervøse. Giv jer derfor god tid til at kæle for hinanden over hele kroppen, så I føler jeg klar og bliver tændte. Når du slapper af, er det også lettere for fyren at trænge ind i dig.

Vær ærlig
For at det skal blive en god oplevelse for jer begge, er det en god idé at være ærlig og fortælle, at det er din første gang. Så slipper du også for at skulle virke, som om du har styr på det hele.

Grin
Alting går ikke altid helt glat, især ikke når man har sex første gang. Husk at grine, og tag ikke det hele så alvorligt. Så bliver oplevelsen mere afslappet og ikke så anspændt.

Beskyt dig
Og husk så lige kondomet!

Nej!
Hvis I er lige ved at have sex, og du alligevel ikke har lyst, er det selvfølgelig helt okay at sige nej. Du skal nemlig føle dig helt klar, før du har sex.

Husk!
Nogle gange er det lige så hyggeligt og ophidsende at ligge og nusse og kæle uden egentlig at have sex.

MestLæste