sex

Tema: Første gang var hurtigt overstået

Af Sara Wilkins 21. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den første gang bliver ikke altid, som man havde forventet..

Navn: Katrine
Alder: 15 år

For nogle år siden drømte jeg om, at den første gang skulle være noget fuldstændig særligt - med stearinlys, hjerter og alt det andet super romantiske halløj. Da jeg så var 14, fik jeg følelsen af, at jeg var bagud. Jeg kunne mærke et pres fra mine veninder, der allerede havde været sammen med deres kærester. Tiden gik, og jeg fik en kæreste, da jeg var 14½ år. Vi havde været sammen en måned, da jeg følte, at det var på tide, at jeg 'blev ligesom mine veninder'. Min kæreste var også 14, og han havde prøvet det før med sin bedste veninde, så jeg følte også et pres fra ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]En dag da vi så lå hjemme hos ham og kyssede, fik jeg bare en trang til at få det overstået. Vi havde kun fem minutter, for jeg skulle til frisøren, så det endte med, at jeg måtte bede ham om, at trække sig ud af mig, da vi først var kommet i gang. Derefter skyndte jeg mig til frisøren, og to dage efter slog jeg op. Jeg kunne ikke se ham i øjnene igen. Jeg var alt for flov.

Denne historie har jeg ikke fortalt nogen. Kun mine to gamle bedste veninder ved, at jeg ikke er jomfru længere, men de kender ikke hele historien. Den dag i dag ville jeg ønske, at jeg havde ventet lidt. Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det hele om igen. Min første gang var alt for kikset til, at jeg tør fortælle nogen om det. Derfor vælger jeg at sende det ind her. Så andre ikke er ligeså dumme som jeg...

Læs mere om