sex

Tema: Den perfekte første gang

Af Sara Wilkins 27. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs om Michelles første gang.

Navn: Michelle
Alder: 15 år

Før "den første gang", gik jeg tit og tænkte over, hvordan det ville være, og hvem jeg skulle komme til at gøre det med. Der var rigtig mange tanker i mit hoved, og jeg troede ikke på, at jeg ville få den perfekte første gang - men det gjorde jeg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg havde kendt denne her fyr i tre år, og vi havde været lidt on/off i de tre år. Vi fandt endelig sammen igen i sommers, og jeg har aldrig været mere lykkelig, end jeg var med ham. Vi var til en fest sammen, og der dansede vi selvfølgelig helt vildt sammen. Midt under festen, gik vi ud bagved, hvor vi fandt en stol, og der begyndte vi så at kysse helt vildt. Han spurgte mig, om jeg ville med hjem til ham, og det ville jeg godt. Vi tog hjem til ham, hvor vi lagde os til at kysse i hans seng, hvorefter vi begyndte at tage tøjet af hinanden.

[faktaBox]Det var ikke hans første gang, så jeg var nok lidt mere nervøs, end han var. Alt var fuldstændig fantastisk, og jeg var glad for, at jeg gjorde det med ham, fordi jeg virkelig stolede på ham. Bagefter besluttede vi os for, at vi ville gå hen til min veninde, fordi jeg skulle sove hos hende. Lige inden vi gik ud af hans dør, fortalte han mig, at han virkelig elskede mig. Jeg har aldrig været så lykkelig.

Vi er desværre ikke sammen i dag, fordi vi voksede fra hinanden - men jeg fortryder stadig ingenting. Han vil altid være i mit hjerte.

Læs mere om

MestLæste