sex

Tema: Den første gang med en kæreste

Af Sara Wilkins 20. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs om Pernilles oplevelse af den første gang.

Navn: Pernille
Alder: 16 år

Hej Vi Unge. Min første gang var med min kæreste, som jeg nu har kommet sammen med i 13 måneder. Det skete ca. en måned efter, at vi begyndte at komme sammen, og jeg var stort set lige fyldt 15.

Jeg slog op med min anden kæreste, for at få ham jeg har nu, fordi der var noget specielt ved ham. Derfor måtte jeg følge mit hjerte og gå fra den anden. Min nuværende kæreste havde haft to one night-forhold, og det fortryder han meget. Men på en måde gjorde det mig mere tryg, at han havde prøvet det før.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]Jeg havde altid drømt om og forestillet mig min første gang. Det skulle være med stearinlys over det hele, og alt skulle være sukkersødt og romantisk, men det blev ikke helt sådan. Jeg sagde til ham, at jeg havde sygt meget lyst til at prøve det, men at jeg alligevel var bange, for jeg havde jo hørt, at det gjorde vildt ondt. Han sagde, at han selvfølgelig ikke ville presse mig, og det skulle kun være, når jeg var parat - vi havde jo masser af tid.

En aften da vi var til fest hjemme hos min kæreste, tog jeg ham i hånden, og vi gik ind på værelset og låste døren. Vi begyndte stille og roligt at hygge os, røre lidt, og ja.. det udviklede sig så. Vi var helt nøgne, og han prøvede så at trænge op i mig. Det gjorde lidt ondt, men mindre end jeg havde forventet. De næste gange gjorde det også lidt ondt, men nu er det bare dejligt.

Man skal lære at slappe af med tiden. De første gange var jeg rigtig spændt.. men det er så dejligt. Du skal være parat og tage dig god tid, og gør det for guds skyld med én, som du elsker. Min første gang var perfekt, selvom det slet ikke var sådan, jeg nogensinde havde regnet med, at det skulle være.

Læs mere om