sex

Stjernerne om sex

Af Sisse Andersen 7. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvornår havde stjernerne egentlig deres første gang? Læs her, hvad de kendte stjerner siger om sex.

Beyoncé:
- Jeg havde en kæreste, fra jeg var 13 til jeg var 17, men vi havde aldrig… det, du ved nok!

Jessica Simpson:
- Jeg havde altid vidst, at jeg ville være jomfru, indtil jeg blev gift. Det havde jeg lovet Gud og min far.

P. Diddy:
- Jeg er perfektionistisk med mit arbejde, men jeg er det endnu mere, når det kommer til sex. Det skal helst vare meget længe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Eva Longoria:
- Jeg synes, det er meget mere personligt at kysse end at have sex. Sex kan godt bare være fysisk, mens der er en »connection« - en følelse af venskab, respekt og sensualitet - forbundet med et kys.

Taylor Swift:
- Jeg har det fint med at tale om kærlighed og følelser offentligt, men hvis man taler om sex offentligt, så tror jeg automatisk, at folk kommer til at forestille sig, hvordan jeg ser ud nøgen. Det vil jeg helst undgå, så jeg taler bare ikke om sådan noget.

Britney Spears:
- Justin og jeg ventede to år, før vi gjorde det. Jeg var sikker på, at han var den eneste ene.

Madonna:
- Min første gang var med en fyr, der hed Russel, da jeg var 15 år. Jeg var virkelig nysgerrig omkring sex, og jeg blev ikke skuffet.

Daniel Radcliffe:
- Min første gang var med en ældre kvinde, da jeg var 16 år. Altså, aldersforskellen var ikke latterligt stor, men der er nok nogen, der vil være lidt forargede.

Pete Wentz:
- Første gang, jeg var sammen med Ashlee, var det bedste sex, jeg har haft i mit liv. Det var på et hotelværelse, og jeg kan huske, at jeg tænkte: »Oh my God, du har sex med din drømmepige lige nu«.

Jessica Alba:
- Det var supervigtigt for mig at være forelsket i den første fyr, jeg gik i seng med. Næsten alle, jeg kendte, havde haft dårlige oplevelser den første gang, og det ville jeg ikke.

Miley Cyrus:
- Jeg vil ikke miste min mødom, før jeg bliver gift. Jeg er vokset op i en kristen familie, og jeg synes, det er det rigtige at vente.

Ashton Kutcher:
- Første gang, jeg havde sex, var med en pige, jeg lige havde mødt. Det var totalt kikset og varede meget kort tid. Jeg scorede hende igen to år senere, for at vise hende, at jeg var blevet bedre til det!

Paris Hilton:
- At den video, hvor jeg har sex med min ekskæreste, blev offentliggjort, er det værste, jeg nogensinde har oplevet. Jeg blev så flov, selv om jeg jo ikke havde gjort noget forkert.

[faktaBox]

MestLæste