sex

Spørgsmål om ”første gang”

Af Line Sølvhøj Jensen 26. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor ondt gør det, første gang man har sex? Og får man altid orgasme? Få svarene her!

Gør det helt vildt ondt første gang, man har sex, eller er det bare noget, folk siger for at skræmme én?

Svar: Vi har snakket om det her på redaktionen, og vi er alle enige om, at det altså slet ikke gjorde så ondt, som man forestillede sig. Det kommer selvfølgelig an på situationen, og jo bedre du har det sammen med fyren, og jo mere afslapper du er, jo mindre ondt gør det faktisk. Tag det stille og roligt, så I begge føler jer helt parate, og husk at det er helt okay at sige stop, hvis ikke du har lyst alligevel, eller hvis du synes, det gør for ondt.


Får man orgasme første gang man har sex?

Svar: Det er forskelligt fra pige til pige, om man får orgasme første gang, man har sex. Nogle piger får orgasme hver gang, de har sex, andre får det sjældent. Men der er ingen af delene, der er mere normalt end det andet.


Er det normalt at bløde rigtig meget, første gang man har sex?

[faktaBox]Svar: Du kan godt bløde, når du har sex første gang, men det er slet ikke sikkert. Hvis der kommer lidt blod, så er det som regel kun en lille smule, men hvis du føler, at du har blødt meget, er det en god idé at få tjekket det hos din læge. Det kan også være, du bare har fået din menstruation, samtidig med at du var i seng med en fyr.

Læs mere om

MegetMere