sex

Sådan fortæller du din kæreste, du vil have sex

Af Luise Gregersen 28. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du bange for, at det bliver akavet, når du siger til din kæreste, at du er klar til sex? Vi guider dig til, hvordan du gør det.

Det er helt normalt, hvis det gør dig lidt nervøs at snakke om sex med din kæreste - især hvis I ikke har snakket om det før. Selvom I måske har prøvet at kysse og kæle lidt uden på tøjet, kan det stadig føles vildt grænseoverskridende at gå skridtet videre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Seje facts om drenge og sex

Det er helt okay, hvis du synes, at det er lidt akavet! Så hvis du er klar til at gå hele vejen med din kæreste, har vi samlet nogle tips til, hvordan du finder ud af, om din kæreste føler det samme.

Sådanfortællerdudinkæreste,duvilhavesex

Før du overhovedet nævner ordet ”sex” for din søde kæreste, skal du være helt sikker på, at du virkelig er klar. Selvfølgelig er det altid helt i orden at fortryde senere, men det er altså ikke noget, du skal beslutte forhastet. Tag et par dage til at tænke det igennem, før du indvier din kæreste i dine planer.
Det er ikke farligt at tage sex-snakken med din kæreste. Vi lover, at personen ikke bliver sur! Selv hvis personen ikke er helt klar til at have sex endnu, vil din kæreste helt sikkert synes, at det er vildt dejligt, at du har lyst til at have sex med personen. Så hvad er det værste, der kan ske?
Lad for alt i verden være med at tage jeres første snak om sex i bussen på vej hjem fra skole. Det bliver med garanti akavet! Sig det i stedet til din kæreste, når I er alene og har tid til at snakke det helt igennem. Hvis du er rigtig nervøs, kan det godt hjælpe at undgå øjenkontakt med personen. Prøv i stedet at fokusere lige mellem din kærestes øjne, mens du fortæller det. Personen vil tro, at du ser personen i øjnene, og du får nemmere ved at få det sagt. Win!
Okay, så sms er ikke den bedste måde at have en alvorlig samtale, men hvis du er VILDT nervøs, så må du altså godt skrive en besked til din kæreste i stedet. Men spørg lige først, om personen er alene, så du ikke risikerer, at personens mor læser over skulderen.
Hvis du slet ikke kan få ordene ud, så vis personen hvad du vil i stedet. Kys din kæreste lidt længere end normalt, kig dybt i øjnene, og vis med dit kropssprog, hvor forelsket du er. Forhåbentlig fanger personen hintet, og så spørger personen måske selv, om du har lyst!

MestLæste