kysseklar
sex

Sådan bliver du kysseklar

Af Line Sølvhøj Jensen 3. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver du klar til at kysse? Og hvad er det egentlig, du skal gøre, når du kysser en fyr? Vi guider dig her!

Hvis du ikke har prøvet at kysse med en fyr, så er du sikkert megaspændt på, hvordan det er. Men hvordan kan du egentlig forberede dig, så du er klar til et dejligt kys, når ham den søde dukker op? Vi guider dig her!

Hvordan kan du forberede dig?
Det kan være svært at vide, hvordan det egentlig føles at kysse med en. Men heldigvis kan du godt forberede dig lidt. Et godt trick er nemlig at prøve det på dig selv. Ja, du læste rigtig nok! Det kan lyde fjollet, men du kan faktisk godt øve dig på dig selv ved at kysse din egen hånd!

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du skal spidse dine læber, så kan du afprøve det på din hånd. Du finder hurtigt ud af, at det ikke føles rart, hvis din mund er alt for spids og sammenknebet, men hvis du slapper mere at i læberne, så er det en dejlig følelse.

Læs også: Sådan lægger du op til et kys

Hvad med tungekysset?
Hvis du har lyst, kan du også prøve at kysse din hånd med tungen. Måske synes du, at det lyder ulækkert, men hvis du på den måde kan føle dig mere klar til at kysse, så kan det jo være en god idé. Du kan få flere råd til, hvordan du kysser med tungen her.

5 kysseråd:

1. Tænk på, at et kys kan vare i rigtig lang tid. Derfor skal du ikke skynde dig, når du kysser en fyr. Du kan bare tage det stille og roligt og gå langsomt frem, så kysset bliver dejligt.

2. Fugt dine læber, lige inden du skal til at kysse ham. Det føles nemlig rare for ham, hvis du har dejlige, bløde læber, end at de er knastørre.

3. Et kys er ikke bare et kys, og derfor skal I ikke stå en halv meter fra hinanden og kysse. Kysset bliver endnu bedre, hvis I holder om hinanden samtidig. Du kan også flette fingre med ham, samtidig med at I kysser. På den måde kan kysset føles meget mere intenst.

4. Sørg for at have en frisk ånde. Det er nemlig ikke så rart at kysse en, der har en totalt dårlig ånde.

5. Tænk på, at der ikke er nogen forkerte eller rigtige kys, og derfor skal I finde jeres helt egen måde at kysse på. Prøv jer frem og husk, at øvelse gør mester!

Tag testen: Sådan bliver dit første kys

Herunder kan du læse om seks film, der lægger op til et kys!

6romantiskefilm,derlæggeroptiletkys

Henry tror, han har fundet sit livs kærlighed, da han møder smukke Lucy, som han har vildt god kemi med. Men Lucys korttids-hukommelse virker desværre ikke, og så er det svært at være sammen, når man mødes på ny hver eneste dag.
Justin Timberlake og Mila Kunis har hovedrollerne i filmen, hvor de som Dylan og Jamie tilføjer sex til deres venskab uden at blande følelser ind i det. Men det kan være svært at undgå.
Andie (Kate Hudson) skal skrive en artikel om, hvilke fejl kvinder begår, der skræmmer mændene væk, og Ben (Matthew McConaughey) skal vinde et væddemål om, at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på kort tid. De ender selvfølgelig med at date hinanden, og deres opgaver hver især gør det svært for dem begge.
Noah og Allie forelsker sig, men da de kommer fra forskellige sociale lag, er det svært for dem at være sammen. Men kærligheden er svær at holde tilbage.
Magaret (Sandra Bullock) tvinger sin assistent Andrew (Ryan Reynolds) til at gifte sig med hende, så hun kan få lov til at blive i USA.
Jack og Rose forelsker sig på det storslåede skib Titanic, selvom de kommer fra vidt forskellige sociale grupper.

MestLæste