sex

Når du ikke er klar til sex

Af Line Sølvhøj Jensen. Foto: Shutterstock 14. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bare fordi man er kærester, så behøver man ikke at skulle have sex. Der findes nemlig mange andre kæreste-ting, man kan gøre, som kan erstatte sex.

Det er ikke sikkert, at du føler dig parat til at have sex, og måske har du heller ikke lyst. Og heldigvis er du slet ikke tvunget til at have sex, selv om du har en kæreste! Der findes nemlig mange andre ting, du kan gøre, i stedet for at have sex.

Kys, kys, kys
Der findes ikke noget bedre end at kysse, og faktisk kan det være meget mere intimt at kysse end at have sex. Jo længere tid, I bruger på at kysse og lære hinandens kys at kende, jo bedre bliver jeres kys.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gå i bad sammen
Det kan være rigtig dejligt at gå i bad sammen. I kan gøre det rigtig hyggeligt ved at tænde levende lys på badeværelset.

Kæl hinanden
Man kan sagtens røre ved hinanden uden, at det skal ende med sex. På den måde lærer I også hinandens kroppe at kende, inden I har sex første gang.

Sov sammen
I kan sagtens sove sammen uden at have sex. Det er superdejligt at sove sammen, fordi man kan holde om hinanden. Og så er det jo dejligt at vågne op sammen næste morgen.

Kram hinanden
Noget af det dejligste ved at være kærester, er, at man kan få de bedste kram. Hold om hinanden og vis hinanden, hvad I virkelig føler gennem de største og dejligste kram.

Massage
Det er superdejligt at få massage. Tænd nogle levende lys og giv så skiftevis hinanden massage. Det er bare skønt!

Send søde sms'er
Det er skønt at få en sød sms fra sin kæreste. Skriv nogle sms'er engang imellem, hvor du fortæller ham, hvad du føler for ham, at du synes, han er superlækker, eller at han kysser fantastisk dejligt.

Fortæl hemmeligheder
Det betyder meget, når du ved, at din kæreste stoler på dig, og at du kan stole på ham. I kan føle, at I kommer meget tættere på hinanden, hvis I betror jer til hinanden og ved, at I ved noget om hinanden, som ingen andre ved.

MestLæste