sex

Hvem taler du om sex med?

Af Line Sølvhøj Jensen 22. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ser jeg mon rigtig ud, og er jeg normal ”dernede”? Er det også nogle af de spørgsmål, du går med? Så læs med her!

Hvem taler du egentlig med om alle de spørgsmål, du har, om din krop og om sex? Måske synes du, at det er for pinligt at snakke om, så du søger på nettet for at svar på dine spørgsmål. En undersøgelse har nemlig vist, at halvdelen af alle unge leder efter svar på nettet for at blive klogere på sex. Hvordan skal du ellers finde ud af, om du ser anderledes ud "dernede", end andre piger gør?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De kiksede ting ved første gang.

Men du kan hurtigt finde nogle forkerte svar på nettet - især hvis du søger efter billeder eller videoklip, der har med sex at gøre, for det er slet ikke sådan, virkeligheden ser ud. Derfor har vi samlet nogle af de spørgsmål, som flest unge søger svar på, så du kan blive klogere lige her.

Er mine kønslæber normale?
Ja, for kønslæber er forskellige, og dine er normale, som de er. Nogle har store, andre har små, og nogle har kønslæber, som ikke er lige store. Du kan prøve at tage et spejl og se efter, hvordan du ser ud dernede, men husk at du ikke kan se ud på en forkert måde, og fyren, du har sex med, vil ikke tænke over, hvordan dine kønslæber ser ud.

Læs også: Kend din krop.

Hvordan ved jeg, at det er det rigtige hul?
Du ved sikkert, at piger har to huller "dernede", og derfor tænker du sikkert også over, hvordan du kan vide, hvilket hul der er det rigtige, når du skal i seng med en fyr første gang. Men bare rolig - det kommer af sig selv, og det er de færreste gange, at fyren rammer det forkerte hul. Hvis fyren ligger oven på dig, er det faktisk umuligt for ham at ramme det forkerte hul. Det hul, han ikke skal ramme, er endetarmen, hvor din afføring kommer ud, og hvis du fornemmer, at han er nået derom, så kan du flytte dig lidt eller sige det til ham.

Skal jeg barbere mig dernede?
Nogle piger fjerner hårene i skridtet, og andre gør ikke. Nogen fjerner dem også bare i bikinilinjen - og hvad du vælger at gøre, er helt op til dig! Der er ikke noget, der er normalt, men hvis du gerne vil se ud, som de fleste andre piger gør, kan du eventuelt tjekke, når I har idræt, om de har hår dernede.

Læs også: Undgå røde knopper ved barbering.

Hvad tænker fyren, når han ser mig nøgen?
Vend den om og tænk, hvad tænker du, når du ser ham nøgen? Vil du ikke være sammen med ham, hvis hans penis er lille eller måske skæv? Og hvad hvis han har en delle på maven, tænker du så dårligt om ham? Det er helt normalt at tænke over, hvad fyren tænker om din krop, fordi du jo blotter dig for ham, men du kan være helt sikker på, at du er mere kritisk omkring din krop, end han er. Vær dig selv og accepter din krop, som den er - så vil han også gøre det!

Læs også: Sådan bliver du klar til sex.

MestLæste