sex

Godnathistorien: Kys under misteltenen

Af Redaktionen 7. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis bare søde Mathias ville stille sig under misteltenen!

”Sikke mange klokken slår, tretten slag – tiden går. Gæt engang, min lille ven, hvor vi nu skal hen...”!

Yay, endelig blev det december, og derfor skulle vi selvfølgelig synge ”Til julebal i Nisseland” til morgensang i skolen. Normalt gider jeg ikke rigtig synge med, men jeg elsker simpelthen alt, der har med julen at gøre, så jeg kunne slet ikke lade være.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mens vi sang, kiggede jeg rundt på skolen. Der var en kæmpe adventskrans af gran i loftet og masser af guirlander, og ved døren ud til gården hang der endda en mistelten. Lige så snart jeg fik øje på den, begyndte det at kilde i min mave. Jeg tænkte på, hvad der ville ske, hvis jeg kom til at stå under den med Mathias fra 9. klasse ...

Læs også: 10 ting du aldrig må sige efter et kys

Vi var begyndt at snakke ret meget sammen på det sidste, og jeg var slet ikke i tvivl om, at der var ’noget’ i luften. Han rødmede altid lidt, når vi snakkede sammen, og han spurgte tit, om vi skulle følges hjem fra skole.

Efter morgensangen skulle vi have timer, og om eftermiddagen var der lektiecafé. På vej ind i klassen fik jeg en sms fra Mathias:

- Vil du følges hjem i dag?, stod der.

Jeg skyndte mig at svare:

- Ja, vi ses i lektiecaféen!

Jeg havde lidt matematik, som jeg skulle lave om eftermiddagen, og jeg syntes, det var vildt svært. Alle de andre nåede at gå fra lektiecaféen, men Mathias blev og hjalp mig med det sidste.

Bagefter pakkede vi sammen, men på vej ud mod gården opdagede Mathias, at han havde glemt sit penalhus. Han løb tilbage efter det, mens jeg ventede ved døren. Da han kom gående tilbage mod mig, kunne jeg se, han begyndte at smile.

- Ved du godt, at du står under misteltenen?, spurgte han.

Læs også: Hvordan kysser man? Få svaret her

Shit! Det havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg begyndte at rødme, og Mathias kom tættere og tættere på, indtil han til sidst stod så tæt på mig, at jeg kunne mærke varmen fra hans krop, og så kyssede han mig!

Da han trak sig væk fra mig igen, vidste jeg slet ikke, hvad jeg skulle sige. Tænk, at han lige havde kysset mig!

- Vil du ikke med hjem til mig?, spurgte Mathias.

Jeg nikkede, for jeg var helt sikker på, at det her kun var det første ud af mange kys, som jeg skulle have med sødeste Mathias ...