sex

Godnathistorien: Den nye dreng i klassen

Af Redaktionen 4. september 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem er ham den nye dreng i klassen, som ser så sød ud? Jeg kan ikke lade være med at tænke på ham!

Jeg havde glædet mig virkelig meget til at begynde i skole igen, fordi de sidste uger i ferien havde været lidt kedelige. Jeg savnede spænding!

Som sædvanlig kom jeg alt for sent ud ad døren, så jeg var den sidste, der trådte ind i klasseværelset.

Læs også: Godnathistorien: Sex på toilettet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der var kun en plads tilbage, og det var ved siden af en dreng, jeg aldrig havde set før! Han var lyshåret og flot brun af solen, og jeg blev lidt flov, da jeg satte mig ved siden af ham. Han hed Morten og var den nye dreng i klassen.

Her var den spænding, jeg havde savnet, for det viste sig, at Morten var vildt sød og sjov, og vi hang ud hele dagen.

Efter skole fulgtes vi noget af vejen hjem, og det blev hurtigt til en vane, at vi sad ved siden af hinanden i klassen og var mere og mere sammen efter skole og i weekenderne. Jeg kunne godt mærke, at jeg begyndte at få følelser for ham, men jeg var ret sikker på, han bare så mig som en god veninde, og det gjorde mig lidt ked af det.

Læs også: 10 ting, du aldrig må sige efter et kys!

En aften inviterede han mig over for at se film, og af en eller anden grund havde han valgt de mest platte kærlighedsfilm overhovedet! Jeg blev rød i kinderne, hver gang skuespillerne kyssede, for jeg kunne ikke lade være med at håbe, at det engang skulle være Morten og mig. Midt i den tanke kunne jeg pludseligt mærke hans fingre flette sig ind i mine, og jeg blev helt stiv i kroppen! Jeg blev endnu mere panisk, da han lænede sig ind over mig og gav mig et kys. Men det føltes så dejligt, at jeg lynhurtigt slappede af, og vi så nærmest ikke resten af filmen.

I dag hænger vi stadig ud hver dag i skolen, men forskellen er, at vi nu holder i hånd, når vi går hjem, og så er jeg heller ikke længere rædselsslagen, når vi kysser. Vi har været kærester i to måneder, og han er bare så dejlig!

Hvor er det heldigt, han begyndte i min klasse!