sex

Du ved, du er klar til at have sex, når…

Af Oliver Kokholm Ungermann 17. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal man vente eller ej? Husk altid at lytte til dig selv. Hvis du er i tvivl, kan du læse om nogle tegn her, der kan gøre dig klogere på, om du er klar til sex.

Din første gang er ikke noget, du skal tage let på, og derfor er det supervigtigt, at du ved, om du egentlig er klar til at tage springet.

Men det kan du heldigvis mærke efter! Her er nogle tegn du kan kigge efter, så du kan komme nærmere på, om du er klar til at have sex:

1. Du tænker på sex

Tænker du på det flere gange om dagen, og er du blevet lidt mere nysgerrig end sædvanligt? Det kan være et tegn på, at du er ved at være klar, og det betyder i hvert fald, at din interesse for området er blevet større. Det er kun sundt for dig at få tænkt det rigtig godt igennem, inden du tager en beslutning.

2. Du frygter det ikke

Er du ikke ved at dø af skræk ved tanken, og er dine nerver helt i ro, når du tænker på at have sex? Så kan du være klar. Du skal nemlig ikke være bange, men derimod være spændt og nysgerrig, når du er sammen med din kærlighed, og så skal du have lyst til at betro til dig personen.

3. Du har tillid til personen

Tillid er SÅ vigtigt, og du skal kun kaste dig ud det, hvis du virkelig stoler på personen. Det kan være en god idé at kende personen i et godt stykke tid inden, så du ikke forhaster noget, hvis nu personen viser sig at være en anden, end du troede. Personen skal være den, du stoler mest på af alle, og kan personen ikke få dig til at føle sådan, er det nok ikke den rette. 

4. Du gør det af kærlighed

Sex handler ikke om at få det overstået for at kunne ’blære sig’ eller være med i kliken af dem, der har prøvet det. Slet ikke! Du ved, du er klar til at have sex, når du er helt klar over, at din første gang er noget særligt, og du selv synes, du har en god grund til det. Fordi du har fundet en, du elsker!

5. Du har lyst til det

Lyst er det allervigtigste at mærke efter, når du overvejer at have sex. Har du lyst? Kan du ikke holde spændingen ud, og er personen bare så dejlig, at det skal være din udkårne? Du er ikke i tvivl, når følelsen pludselig er der i maven. Så ved du det!

MegetMere