kys
sex

Det perfekte kys!

Af Rikke Reffelt Foto Colourbox 22. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Helt ærligt! Hvordan er det lige, du skal gøre med tungen, mundvandet og læberne, når du står sekunder fra et hedt kys med ham den lækre? Spids læberne og bliv guidet til det perfekte kys lige her!

Step 1: Kom tættere på...
Er du tændt på at kysse din udkårne, bliver du altså nødt til at rykke tættere på ham og hans mund! Ryk dig langsomt tæt ind til ham, imens du kigger ham dybt i øjnene.

Step 2: Rør!
Jep, den er god nok - han vil synes, det er rigtig rart, hvis du blidt rører hans ansigt.

Step 3: Drej hovedet
Nu hvor du er helt tæt på ham, er det tid til at vippe dit hoved lidt på skrå, så dine og fyrens læber er supertæt på hinanden.

Læs også: 10 forskellige typer kys

Step 5: Slaaap af!
Husk, at dine læber skal være bløde og afslappede og ikke spændte og sammenpressede. Så er de nemlig rarest at kysse.

Step 6: Fugt!
Hvis ikke du har husket at gøre dine læber lækre og bløde med læbepomade, så fugt lynhurtigt dine læber med tungen, så de er helt kysseklar!

Step 7: Åbn munden...
Men kun lidt! Hvis du åbner munden for meget, føler fyren, at du prøver at sluge ham - så bare skil læberne forsigtigt.

Læs også: Det vidste du ikke om at kysse

Step 8: Luk øjnene!
Lige inden jeres læber rører hinanden, så luk øjnene - det siges, at du får et langt mere intenst kys, hvis du lukker øjnene og lader dig give hen.

Step 9: Kysset!
Lad stille jeres læber mødes og nyd det længe ventede kys.

Step 10: Tungen?
Hvis du er klar på at gå videre til et tungekys, kan du lige så stille lade din tungespids glide ind i fyrens mund, til du møder hans tunge. Nu lader I forsigtigt jeres tunger lege med hinanden og finder sammen en rytme.

Herunder kan du se film, der lægger op til et kys!

6romantiskefilm,derlæggeroptiletkys

Henry tror, han har fundet sit livs kærlighed, da han møder smukke Lucy, som han har vildt god kemi med. Men Lucys korttids-hukommelse virker desværre ikke, og så er det svært at være sammen, når man mødes på ny hver eneste dag.
Justin Timberlake og Mila Kunis har hovedrollerne i filmen, hvor de som Dylan og Jamie tilføjer sex til deres venskab uden at blande følelser ind i det. Men det kan være svært at undgå.
Andie (Kate Hudson) skal skrive en artikel om, hvilke fejl kvinder begår, der skræmmer mændene væk, og Ben (Matthew McConaughey) skal vinde et væddemål om, at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på kort tid. De ender selvfølgelig med at date hinanden, og deres opgaver hver især gør det svært for dem begge.
Noah og Allie forelsker sig, men da de kommer fra forskellige sociale lag, er det svært for dem at være sammen. Men kærligheden er svær at holde tilbage.
Magaret (Sandra Bullock) tvinger sin assistent Andrew (Ryan Reynolds) til at gifte sig med hende, så hun kan få lov til at blive i USA.
Jack og Rose forelsker sig på det storslåede skib Titanic, selvom de kommer fra vidt forskellige sociale grupper.

MegetMere