sex

Derfor skal du snakke om sex med din veninde

Af Oliver Kokholm Ungermann 26. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvorfor er det en god idé at tage en snak om sex med sin gode veninde? Få svaret her!

Er du meget privat, når det kommer til dine følelser, og hvad der sker mellem dig og din kæreste? Det er der slet ikke noget galt i! Men af og til skader det ikke at lukke lidt op og hente hjælp udefra.

Læs også: Tænker jeg for meget på sex?

Læs herunder, hvorfor du skal vælge en veninde til sex-snakken.

Derforskaldusnakkeomsexmeddinveninde

Det er hyggeligt at snakke med sin veninde, men det kan bestemt også være lærerigt! Måske har din veninde prøvet noget, du ikke har eller omvendt? Uanset hvad kan I få meget ud af at snakke om, hvordan man gør, og hvad man ikke skal gøre - og er det ikke lidt sjovere at høre det fra din veninde end fra din mor? Jo tak!
Har du haft en megagod oplevelse med din kæreste, som du bare bliver nødt til at fortælle til nogen? Der er din bedste veninde altid oplagt! Har I et forhold, hvor I kan snakke om den slags, vil I helt sikkert få meget ud af at komme til hinanden som den første, når I har noget at fortælle fra soveværelset.
Kom du til at gøre noget pinligt, mens I kyssede og nussede? Få et godt grin ud af det sammen med din veninde i stedet for at rende rundt og være pinlig over det. Din veninde har sikkert også været ude for en pinlig oplevelse, og det er altså lidt sjovere at grine af det end at få ondt i maven over at brænde inde med det. Du skal selvfølgelig huske ikke at pege fingre af din kæreste og afsløre pinlige hemmeligheder om ham. Det ville være tarveligt!
Hvis du bøvler med nogle tanker om sex, er det altid en god idé at snakke med sin veninde. Uanset om du er i tvivl om, du har lyst til at have sex, om du har svært ved at sætte grænser, eller hvad grænser betyder, kan du snakke det igennem med en god veninde for at få set tingene fra en anden side. Hun har måske ikke løsningen, men nogen gange kan du finde den selv bare ved at få snakket om det.
Det er vigtigt, at du vælger en veninde, som du stoler 100 procent på, før du afslører dine mest følsomme hemmeligheder. Det ville være SÅ ærgerligt, hvis alle lige pludselig vidste det, så sørg for at have et godt bånd, inden du kaster dig ud i det. Jeres snakke om sex vil til gengæld kunne gøre jeres bånd endnu stærkere, fordi I får tillid til hinanden og kender jeres begges dybeste hemmeligheder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste