sex

Derfor er piger og drenge forskellige!

Af Line Sølvhøj Jensen 11. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv din drømmefyr kan bare være megairriterende nogen gange! Ved du hvorfor? Fordi drenge og piger er meget forskellige. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor piger og drenge er forskellige.

Piger og drenge er langt fra ens. Dig og din kæreste kan være enige om mange ting, men der kan også være rigtig mange ting, I er vildt uenige om. Her er nogle eksempler, hvor dig og din drømmefyr, kæreste, bror eller klassekammerat garanteret er vildt forskellige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når piger gerne vil snakke om problemer…
- Så vil fyrene bare finde en løsning på problemet. Det er helt naturligt, for fyre har et "redder"-instinkt, så når du fortæller ham om et problem, så tror han, at han skal komme med en løsning på det. Og det, du egentlig bare gerne vil, er at snakke lidt om det - for vi piger er jo megagode til at snakke!

Hvorfor skriver han ikke?
Du har kigget på din mobil 100 gange - ingen sms'er! Men fyre tænker faktisk ikke over at skrive lige så tit, som piger gør. Det er ikke fordi, han er sur eller ikke kan lide dig mere - han tænker bare slet ikke på at skrive!

Kærlighed og følelser
Piger synes, det er fantastisk at blive bekræftet, og vi elsker kærlighedsfilm, søde digte osv. Men drenge har det ikke helt på samme måde. Når din kæreste har fortalt dig én gang, at han er vild med dig, så synes han ikke, at der er grund til at sige det hele tiden. Derfor skal du ikke være bekymret, hvis din kæreste ikke fortæller dig om sine følelser hver dag!

[faktaBox]Han vil klare det selv!
Fyre har et gør-det-selv-instinkt, og selv om du tænker, at du lige kan hjælpe ham med et eller andet, så vil mange fyre gerne gøre tingene selv. Piger er vant til at hjælpe hinanden, men fyre synes, det er sejt, hvis de kan gøre det selv. De synes nemlig, det er fedt, hvis der er brug for dem!

Han gider ikke shoppe!
Nej, det gider fyre bare ikke! Og det lærer vi aldrig at forstå, for det er bare det fedest at shoppe. Derfor kan du lige så godt droppe at overtale ham til at shoppe. Hvis fyre endelig shopper, så går de ud og køber den bluse, de mangler, og så hjem igen. Det forstår vi slet ikke!

MestLæste