sex

Den første gang er ikke som på film

Af Anne 11. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Anne følte sig presset til at miste sin mødom hurtigst muligt. Men man er altså ikke unormal, hvis man stadig er jomfru som 15-årig! Få hendes historie her.

Jeg hedder Anne og er 15 år. For et halvt år siden var jeg single, havde dårlig selvtillid og troede ikke på, at jeg kunne finde en dreng at bruge min tid med. Omkring mig fandt veninder sammen med fyre, og jeg blev ked af det, når jeg hørte om alle deres forelskelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Var jeg en dårlig veninde, når jeg var træt af at høre på deres lykkelige kærlighedsliv? Svaret er nej. Jeg følte mig bare uden for gruppen. Sådan er det. Alle kan ikke være lige fremme i skoene.

Nu sidder jeg et halvt år efter med en kæreste, som jeg virkelig holder af. Nu har jeg indset, at jeg fokuserede alt for meget på at ligne de andre i stedet for at tage tingene, som de kom. Jeg er glad for min kæreste, men nu kan jeg se, at jeg havde et helt forkert syn på, hvad det vil sige at være 'normal'.

Ville ikke være den sidste

Jeg frygtede allerede i en alder af 14 år at være den sidste til at miste min mødom. Der er et alt for stort fokus på sex i en alt for tidlig alder. Flere piger får dårligt selvværd på grund af de krav, vi sætter om at være med på moden. Man er ikke unormal, hvis man ikke har haft sex som 14- eller 15-årig!

Mine veninder har givet noget helt personligt, deres mødom, til nogle drenge, som slet ikke fortjente den. De har gjort det med drenge, som de knap nok kendte bare for ikke at være den 'sidste'. Der er intet forkert i at vente, absolut intet!

Jeg havde været sammen med min kæreste i nogle måneder, og jeg følte mig tryg ved ham. Selv om jeg ikke elskede min krop, havde jeg ikke noget problem med at være nøgen over for ham, og jeg kunne mærke, at jeg havde lyst. Vi begyndte at kysse, og tingene gik lige så stille, men ingenting var som på film.

Kikset første gang

Vi prøvede at trække tøjet af elegant, som vi troede, det skulle gøres, men det gik slet ikke, som jeg havde regnet med. Da vi havde fået vores tøj af lå vi og kyssede lidt mere, og rørte ved hinanden. Vi skulle have kondom på, men de kondomer, jeg havde, var alt for små! Det var simpelthen mit værste mareridt. Heldigvis tog vi det med et smil og lå bare og puttede i stedet for.

To uger efter gentog det hele sig, og jeg havde fået kondomer, der passede. Vi gjorde det lige så stille, og det gjorde ondt. Vi holdt lidt pauser, men valgte så at stoppe efter lidt tid, da jeg ikke kunne holde til mere. Dagen efter begyndte jeg at bløde, og min jomfruhinde var sprunget. Gangen efter gjorde det også ondt, men smerten er efterhånden forsvundet. Piger, I har ikke noget at frygte, hvis I bare tager det stille og roligt.

Et par gode råd:

1) Vent, vent, vent. Den rigtige skal nok komme, og når han er der, så er I ikke i tvivl. Det skal nok blive jeres tur.

2) I kan ikke gøre det på samme måde som i pornografiske film, det er umuligt. Husk også, ikke at overskride dine egne grænser.

3) Husk beskyttelse, selv om det virker lidt ubetydeligt, mens I ligger der. Så hellere vente, hvis I ikke har noget.

Husk nu, der er ingen skam i at vente til, I er klar. Der er også en dreng til jer derude, og I skal bare vente. Sex kommer af sig selv, og det er ikke noget, I skal presses til. Sig stop, hvis der er noget, I ikke har lyst til. Og snak med jeres partner om, hvad I kan lide, og hvad I ikke bryder jer om. Så bliver det hele meget lettere.

MestLæste