sex

Brevkassen: "Hjælp! Jeg får ikke orgasme, når jeg er sammen med min kæreste"

Redaktionen 5. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
"Jeg får ikke orgasme, når jeg er sammen med min kæreste - hjælp!" skriver en læser. Vi Unges sexekspert Thilde kommer med sine bedste råd.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hej Vi Unge

Jeg er en 17-årig pige, der har sex med min jævnaldrende kæreste, som er en dreng.

Det er dejligt og intimt, når vi har sex, men jeg får aldrig orgasme. Jeg kan sagtens komme, når jeg onanerer.

Det frustrerer os begge. Har I nogle gode råd?

Kram

Hej med dig

Det har vi – men læg ud med at tænke over, at det måske også er nemmere at få orgasme, når du er alene og onanerer, netop fordi du er alene, kan slappe af og ikke skal tænke på din kærestes lyst eller på at få en orgasme.

Hvis man fokuserer meget på at opnå en bestemt ting med sex, kan det blive sværere at få orgasme, fordi ens krop kommer i en præstationstilstand i stedet for at være i en afslapningstilstand.

Noget, du kan gøre, er at onanere, mens I har sex. Gør det på samme måde, som du gør, når du onanerer alene. Du kan også vise din kæreste, hvordan du rører ved dig selv, så han kan lære det – måske kan du føre hans hænder. Mange har ikke så nemt ved at få orgasme alene ved penetration (at penis er inde i skeden).

Mange er mere følsomme omkring skeden end inde i den – så at kæle for klitoris og kønslæberne, mellemkødet samt inderlårene kan være en nemmere og bedre måde – også gerne i kombination med penetration, hvis I har lyst til det.

Din kæreste kan også bruge sin penis, fingre eller sin tunge til at kæle for de ydre kønsdele, så al sex ikke kun sker inde i skeden. Vi håber, det gav lidt idéer.

Hilsen Thilde

Læs mere om

MestLæste