sex

5 gode grunde til at vente med sex

Af Luise Gregersen 28. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er altså helt okay at vente med at have sex. Faktisk kan det være en rigtig god idé. Vi giver dig fem gode grunde til, hvorfor du skal vente!

Hey, vi siger ikke, at du behøver at vente, indtil du fejrer guldbryllup, men det kan altså være en rigtig god idé at vente lidt, før du vinker farvel til din mødom! Vi har samlet fem gode grunde lige her!

Læs også: Hjælp! Alle andre har sex

1.
Du har hele dit liv til at have sex! Seriøst. Hele dit liv! Normalt siger man, at det er bedre at fortryde noget, man har gjort, end noget man ikke har gjort. Det ordsprog er altså ikke helt rigtigt, når det gælder din første gang. Hvis du har sex, før du er klar, så er der nemlig meget større sandsynlighed for, at du fortryder, end hvis du venter lidt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2.
Sex føles meget bedre, når du kender fyren ordentligt og stoler på ham. Hvis du føler dig presset til at have sex med en fyr, som du ikke er helt tryg ved, føles det i bedste tilfælde akavet. I værste tilfælde kan du blive rigtig ked af det og få det ret dårligt med dig selv bagefter, så overvej lige en ekstra gang, om han er din mødom værd.

Læs også: Psst... Jeg er jomfru

3.
Hvis du har sex for tidligt, kan det faktisk påvirke dit forhold til sex i rigtig lang tid. Hvis du går i seng med en dreng, før du er klar, kan du komme til at forbinde sex med noget ubehageligt, og der kan gå lang tid, før du har lyst til at have sex igen, også selvom du møder en rigtig sød fyr.

4.
Mange vælger at have sex, fordi de føler, at alle andre har prøvet det. Det kan godt være, at det virker sådan i film og serier, men i virkeligheden er der altså masser, der er jomfruer hele vejen igennem deres gymnasietid. Så hvis du ikke har haft sex endnu, er du helt normal!

5.
Ligesom mad smager meget bedre, når du er rigtig sulten, så føles sex også bedre, når du har samlet lidt appetit. Når du venter, giver det dig tid til virkelig at længes efter at være sammen med din kæreste. Og som man siger, så er forventningens glæde den største!