Krop & Sind

Sådan ved du, han er vild med dig

Af Luise Gregersen 25. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er ham den søde mon lige så vild med dig, som du er med ham? Svaret er i hans kropssprog!

Det kan være ret svært at vide, om ens crush har gengældte følelser eller ej. Men heldigvis findes der nogle tegn på forelskelse, der er virkelig svære at skjule. Tjek dem her!

Læs også: De hotteste snavetips

Sådanveddu,hanervildmeddig

Mennesket er et flokdyr, og når vi gerne vil have, at andre skal kunne lide os, efterligner vi dem for at blive accepteret som en del af flokken. Det lyder underligt, men det er rigtigt! Det er derfor, at gab og latter smitter. Hvis han smiler, når du smiler, eller hvis han ryster på hovedet, når du gør det, så vil han gerne have, at du skal kunne lide ham. Yay!

Drenge gør automatisk deres stemme dybere, når de taler med en pige, de gerne vil imponere. Det gør de for at virke mere maskuline. Piger gør faktisk det omvendte. De gør nemlig deres stemmer lysere for at lyde mere feminine. Så læg mærke til, om hans stemme ændrer sig, når I snakker.  

Både drenge og pigers pupiller udvider sig automatisk, når de ser noget, de godt kan lide. Se ham dybt i øjnene, når I snakker, og prøv at lægge mærke til, om hans pupiller bliver en smule større.

Helt ubevidst søger vores kroppe altid mod dem, vi er tiltrukket af, så hvis han er vild med dig, vil han automatisk vende sin krop i din retning. Se på hans fødder, så er du ikke i tvivl!

Ny forskning viser, at fyre går i samme tempo som deres udkårne! Så, hvis dit crush går i samme tempo som dig, når I går ved siden af hinanden, er det et rigtig godt tegn.

Det er måske ikke det lækreste at tænke på, men et af de mest sikre tegn på, at fyren er vild med dig, er, at hans håndflader er svedige. Stik ham et highfive, hvis du er i tvivl, hihi.

Læs mere om

MegetMere