Krop & Sind

Sådan scorer du en fyr

Af Line Sølvhøj Jensen, Foto: Shutterstock 10. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan skal du være for at score en fyr? Vi guider dig her!

Du er sikkert på én måde, når du er sammen med veninderne og en helt anden måde, når du er sammen med familien. Men hvordan er det så lige, du skal være, når du gerne vil score en fyr? Her får du otte råd!

Vær dig selv
Det er allervigtigste er, at er helt dig selv. Lad vær med at tro, at du skal være på en bestemt måde. Fyre vil helst have piger, der er helt naturlige og sig selv. Det er et dårligt trick at spille en, du ikke er.

Spar på makeupen
De fleste fyre synes, at piger går med alt for meget makeup. Det er helt okay at tage lidt makeup på, men lad vær med at lægge den helt store krigsmaling!

Vær åben
Vær åben over for nye mennesker og nye fyre. Hvis du er åben over for alle fyre, virker du som en supersød pige, og fyrene vil ikke være så bange for at gå hen til dig.

Føl dig tilpas
Tag noget tøj på, som du har det godt i. Det er meget mere vigtigt, at du har det godt i det tøj, du har på, end at du skruer dig ned i noget sejt, som du ikke har det godt i.

Vær glad
De bedste scoretrick er at smile og være imødekommende. Fyre falder for søde piger, der er glade og positive.

Slap helt af
Jo mere, du kigger dig omkring for at spotte en fyr, jo mere desperat virker du altså. Slap helt af og tag det stille og roligt. Han skal nok dukke op!

Vær ukritisk
Lad vær med at være kritisk over for fyre. Du dømmer sikkert fyre på deres udseende, men tæller personligheden ikke mere? Snak med forskellige fyre - også med ham som du ikke umiddelbart tror, er noget for dig. Måske viser han sig at være ret sød.

Tag initiativ
Hvem har sagt, at det er fyren, der skal tage initiativ? Hvis du har udset dig en sød fyr, hvorfor så lade din chance gå tabt. Få øjenkontakt med ham, smil til ham og gå hen til ham og sige hej.

MegetMere