Krop & Sind

Sådan kommer du over et break-up

Af Line Sølvhøj Jensen 23. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kæresten har slået op og du føler, din verden er brast sammen. Men niks! Det er begyndelsen på dit nye liv!

Det kan være svært at se, hvordan du nogensinde skal komme over dine kærestesorger. Men der er faktisk ret mange ting, du kan gøre for hurtigt at komme over ham.

Tænk positivt
Først og fremmest handler det om, at du skal tænke positivt. Prøv at lade de positive tanker overvinde de negative. Hver gang, du bliver ked af det og savner ham, så sig til dig selv: "Det er ham, der har mistet noget, ikke mig! Jeg er for god til ham!" Jo flere gange, du siger det, jo mere hjælper det. Men husk også, at det er okay at være ked af det.
[faktaBox]
Snak om det
- også selv om det slet ikke er det, du har lyst til. Du har allermest lyst til at gemme dig væk under dynen for altid og bare være dig selv. Men det gør det hele meget værre! Snak med din bedste veninde, din søster, din mor eller en helt fjerde. Bare det er en, som du kan græde over for og fortælle om dine følelser.

Vær sammen med andre
Det bedste, du kan gøre, er at være sammen med andre mennesker, der gør dig glad. Lav mange aftaler med dine veninder: Lav lektier sammen, gå på café, sov sammen, se sjove film og gå nogle lange ture. Hvis du er sammen med din veninde hele tiden, kommer du automatisk til at tænke på noget andet end ham.

Gør det, du godt kan lide
Hvis du laver ting, du godt kan lide og som gør dig glad, så kommer du hurtigere over ham. Og det kan faktisk godt hjælpe at shoppe, når man er ked af det! Så giv bare sig selv lov til at shoppe løs.

Dyrk motion
Det lyder måske ikke som vejen til at komme over dine kærestesorger, men når du dyrker motion, får du det meget bedre. Og ikke nok med, at du kommer til at tænke på noget andet end ham, når du dyrker motion. Du får også en flottere krop og mere energi.

Skriv dine tanker ned
Du vil sikkert rigtig gerne skælde ham ud og fortælle ham, hvor dum han er. Skriv alle dine tanker ned og skæld ham ud på den måde. Det hjælper at skrive det ned. Men du skal ikke sende brevet til ham. Han er alligevel ikke et frimærke værd!

Læs mere om

MestLæste