veninde
Krop & Sind

Sådan glemmer du ham NU

Af Stine Kærsgaard 18. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er ramt af kærestesorg, leverer vi førstehjælp her! Sådan her kommer du videre efter et brud

Det tager lang tid at komme sig over sit crush eller en kæreste, som man har været rigtig glad for, men hvis du vil hurtigt videre, kan du prøve de her ting af.

Læs også: Hjælp din veninde over et breakup

Se med herunder, hvor du får tips til hvordan du kommer videre efter et brud

  1. Slet din eks' dummer - det hjælper med at komme videre efter et brud. Det kan måske virke lidt drastisk og barnligt, men det er nødvendigt, hvis du ikke kan tænke på andet end at skrive til ham. Slet nummeret nu!
  2. Vi kan lige så godt være ærlige, det hjælper altså ret meget at se på dine hotte celeb-crushes, hvis dit hjerte gør ondt pg du gerne vil komme videre efter et brud. Dylan O’Brien, Liam Hemsworth, Harry Styles – you name it! Du kan også gå ”all in” og hænge dem alle sammen op på dine vægge.
  3. Det er svært at komme videre efter et brud, hvis du konstant bliver mindet om ham. Sørg derfor for at gemme billeder af ham væk, lad være med at gense den første film, som I så sammen i biografen, eller at læse et gammelt brev, som du har fået af ham. Gem minderne væk, og find dem først frem igen, når du er helt ovre ham.

  4. Du skal selvfølgelig spise en mase is og bland-selv-slik lige efter bruddet, men det er altså en rigtig dårlig idé at hænge fast i trøstespiseriet. Du får det meget bedre med dig selv, hvis du indfører nogle sunde vaner, når du er ved at komme videre efter et brud. Løb eller gå aftenture, dyrk yoga, mediter, dans og skrål eller drik lækker, sund aftente (find opskrifter her). De gode vaner giver dig velvære – og det har du brug for!

  5. Hvis du stadig drømmer lidt om, at det en dag bliver jer, tager det bare længere tid at komme videre efter et brud. Sig til dig selv, at det er HELT slut, og hold fast i den tanke.

  6. Lav en masse sjove ting med dine veninder, når du skal komme videre efter et brud! I skal selvfølgelig snakke om, hvordan du har det og alle de ting, der går igennem dit hoved, men lad være med at lade det fylde for meget (du tænker nok over det i forvejen!). Grin, grin og grin med dine veninder, så får du det bedre og kommer til at huske, at der er meget andet i verden end en fyr. Det gør det meget nemmere at komme videre efter et brud.

  7. Find en ny serie og giv dig selv lov til at blive totalt afhængig af den. Vi ved alle, at der næsten ikke er noget bedre, end når man bare virkelig glæder sig til at komme hjem og starte på et nyt afsnit af en serie, man bare craver megameget! Det er også en rigtig god måde at komme videre efter et brud!

  8. Måske synes han, at det er superbarnligt, at du sletter ham på Facebook og Instagram, men hvis det er bedst for dig, så skal du gøre det. Det er ikke sjovt stadig at kunne følge med i hans liv, hvis du har mange følelser for ham – det burde han også kunne forstå. I kan altid blive venner igen på et senere tidspunkt, men hvis du synes det hjælper dig med at komme videre efter et brud, så slet ham.

  9. Når man er blevet såret, er det totalt dejligt at føle, at nogen stadig elsker en. Og hvis der er nogen, som i hvert fald gør det, så er det dine forældre! Sørg derfor for at være sammen med din familie, når du er ved at komme videre efter et brud. Nogle forældre kan sagtens se, når man har brug for kram eller ekstra omsorg, og andre er ikke supergode til at opdage det. Du kan sagtens bede om et kram fra dem, for tro os, de er bare glade for, at du spørger dem.

  10. Du skal sørge … Men også videre! Livet er for kort til at hænge sig for meget i forhold, der ikke gik. Der er nemlig masser af kærlighed ude i verden, som kun venter på, at du griber den. Smil, vær glad og god ved andre – så kan der kun ske gode ting for dig. *Virtuelt knus herfra*

SådanglemmerduhamNU

Det kan måske virke lidt drastisk og barnligt, men det er nødvendigt, hvis du ikke kan tænke på andet end at skrive til ham. Slet nummeret nu!
Foto: Shutterstock
Vi kan lige så godt være ærlige, det hjælper altså ret meget at se på dine hotte celeb-crushes, hvis dit hjerte gør ondt. Dylan O’Brien, Liam Hemsworth, Harry Styles – you name it! Du kan også gå ”all in” og hænge dem alle sammen op på dine vægge.
Foto: Shutterstock
Det er svært at komme videre, hvis du konstant bliver mindet om ham. Sørg derfor for at gemme billeder af ham væk, lad være med at gense den første film, som I så sammen i biografen, eller at læse et gammelt brev, som du har fået af ham. Gem minderne væk, og find dem først frem igen, når du er helt ovre ham.
Foto: Shutterstock
Du skal selvfølgelig spise en mase is og bland-selv-slik lige efter bruddet, men det er altså en rigtig dårlig idé at hænge fast i trøstespiseriet. Du får det meget bedre med dig selv, hvis du indfører nogle sunde vaner, mens du sørger. Løb eller gå aftenture, dyrk yoga, mediter, dans og skrål eller drik lækker, sund aftente (find opskrifter her). De gode vaner giver dig velvære – og det har du brug for!
Foto: Shutterstock
Hvis du stadig drømmer lidt om, at det en dag bliver jer, trækker du bare pinen endnu længere ud. Sig til dig selv, at det er HELT slut, og hold fast i den tanke.
Foto: Shutterstock
Lav en masse sjove ting med dine veninder – det hjælper! I skal selvfølgelig snakke om, hvordan du har det og alle de ting, der går igennem dit hoved, men lad være med at lade det fylde for meget (du tænker nok over det i forvejen!). Grin, grin og grin med dine veninder, så får du det bedre og kommer til at huske, at der er meget andet i verden end en fyr.
Foto: Shutterstock
Find en ny serie og giv dig selv lov til at blive totalt afhængig af den. Vi ved alle, at der næsten ikke er noget bedre, end når man bare virkelig glæder sig til at komme hjem og starte på et nyt afsnit af en serie, man bare craver megameget!
Foto: Shutterstock
Måske synes han, at det er superbarnligt, at du sletter ham på Facebook og Instagram, men hvis det er bedst for dig, så skal du gøre det. Det er ikke sjovt stadig at kunne følge med i hans liv, hvis du har mange følelser for ham – det burde han også kunne forstå. I kan altid blive venner igen på et senere tidspunkt.
Foto: Shutterstock
Når man er blevet såret, er det totalt dejligt at føle, at nogen stadig elsker en. Og hvis der er nogen, som i hvert fald gør det, så er det dine forældre! Sørg derfor for at være sammen med din familie. Nogle forældre kan sagtens se, når man har brug for kram eller ekstra omsorg, og andre er ikke supergode til at opdage det. Du kan sagtens bede om et kram fra dem, for tro os, de er bare glade for, at du spørger dem.
Foto: Shutterstock
Du skal sørge … Men også videre! Livet er for kort til at hænge sig for meget i forhold, der ikke gik. Der er nemlig masser af kærlighed ude i verden, som kun venter på, at du griber den. Smil, vær glad og god ved andre – så kan der kun ske gode ting for dig. *Virtuelt knus herfra*
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste