Krop & Sind

Sådan forbereder du dig før daten

Af Julie Lund Mikkelsen 30. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig skal du på date med ham den søde, og nerverne begynder at melde sig. For hvordan forbereder du dig, før I skal mødes? Læs videre her, og få tips til, hvordan du bliver helt klar til drømmedaten!

Det perfekte outfit
En første date betyder mega tøjkrise, for hvordan kan du gøre det bedste indtryk? Vælg et sæt tøj, som du føler dig godt tilpas i, og som ligner din normale stil. Han skal jo have det rigtige indtryk af, hvem du er. Tænk også på, at dit outfit skal passe til den type date, I skal på. Hvis I for eksempel skal ud at bowle, skal du nok lade stilletterne blive i skabet - men de er perfekte, hvis daten foregår på en fin restaurant!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad skal I snakke om?
Er du bange for, at samtalen kommer til at gå i stå midt under daten? Så tænk over, hvilke emner I måske kunne snakke om - bare for en sikkerheds skyld! Skolen, film og vejret fungerer altid! Og ja, så er det altså også okay at stalke ham lidt på Facebook for at lære mere om, hvordan han er. Hvis I har samme musiksmag, kan du jo så sørge for at føre samtalen hen på det, så han kan se, at I har noget fælles.

Læs også: Drengepanel - Hvordan er den perfekte første date?

Føl dig lækker
Det er vigtigt, at du føler dig lækker, når du skal ud på din date! Så slapper du nemlig mere af og viser dig fra din bedste side. Smør dig ind i lækker creme, læg en plejende ansigtsmaske og brug lang tid på at lægge den perfekte makeup. På den måde kommer du til at føle dig gennemplejet og vil helt sikkert være i topform til din date.

Vær forberedt
Hvad er det værste, der kan ske på daten? At dine læber føles tørre? At du får en plet på din bluse? At du har dårlig ånde? Det gælder om at være forberedt, så du kan føle dig mere sikker og har helt styr på situationen, hvis der sker noget uventet - og du kan sagtens diskret have en lipgloss, en pakke tyggegummi og lidt skiftetøj med i tasken …

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date

Snak med veninderne
Det er altid godt at forberede sig på en date ved at snakke det hele igennem med veninderne. De har helt sikkert en masse gode råd og tips til, hvordan din date bliver helt fantastisk. Måske kender de oven i købet ham, du skal på date med, så I sammen kan forudse, hvordan han vil opføre sig, eller hvordan aftenen kommer til at gå.

Slap af!
Det er helt normalt at være nervøs ved tanken om at skulle på date med en sød fyr. Ja, hvis du ikke føler bare en smule kriller i maven ved tanken om din date, så er du måske faktisk ikke så interesseret. Tag derfor din nervøsitet som et godt tegn! Og din date sidder helt sikkert også derhjemme og bider negle inden daten.

Læs også: Pinligt - Tissede i bukserne på date

Kom til tiden
Du skal både nå at sætte hår, ordne negle, tage tøj på - og bom! Pludselig er du sent på den! Det er virkelig dårlig stil at komme løbende 10 minutter senere, når du skal på første date. Sørg derfor for at planlægge din tid, så du både kan nå at gøre dig klar og være fremme på det aftalte tidpunkt. Hvis du alligevel bliver lidt forsinket, så sørg for at ringe eller sende en sms til din date med beskeden.

Læs mere om

MestLæste