Krop & Sind

Sådan føles dit første kys i GIF’er

Af Luise Gregersen 8. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mwah! Vi har samlet 10 GIF’er, der beskriver, hvordan det allerførste kys føles.

Har du fået dit første kys? Så kan du helt sikkert genkende nogle af de her GIF'er. Har du ikke fået dit første kys endnu? Så se med og find ud af, hvad du måske skal forberede dig på.

Du har endelige fået ham den søde på krogen, og det går op for dig, at han nok forventer, at I skal kysse på et tidspunkt, og du er sådan lidt...Hvad nu, hvis du er vildt dårlig til det? (Hint: Det er du ikke)Du samler alle dine veninder og tigger dem om deres bedste kyssetips.Du føler dig endelig helt klar til at give ham dit allerførste kys…Men det er som om, han ikke helt fatter dit hint!Du forestiller dig, hvordan jeres første kys bliver.Men virkeligheden er tit lidt anderledes.Endelig sker det, og det er fantastisk! Men hov, du kom til at åbne øjnene, og så hans fjollede kysseansigt.Og hvor i alverden gør man lige af sine hænder, mens man kysser? Det føles underligt, uanset hvad du gør med dem.Men pludselig glemmer du tid og sted og tænker kun, at du glæder dig til dit andet, tredje og fjerde kys!


6romantiskefilm,derlæggeroptiletkys

Henry tror, han har fundet sit livs kærlighed, da han møder smukke Lucy, som han har vildt god kemi med. Men Lucys korttids-hukommelse virker desværre ikke, og så er det svært at være sammen, når man mødes på ny hver eneste dag.
Justin Timberlake og Mila Kunis har hovedrollerne i filmen, hvor de som Dylan og Jamie tilføjer sex til deres venskab uden at blande følelser ind i det. Men det kan være svært at undgå.
Andie (Kate Hudson) skal skrive en artikel om, hvilke fejl kvinder begår, der skræmmer mændene væk, og Ben (Matthew McConaughey) skal vinde et væddemål om, at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på kort tid. De ender selvfølgelig med at date hinanden, og deres opgaver hver især gør det svært for dem begge.
Noah og Allie forelsker sig, men da de kommer fra forskellige sociale lag, er det svært for dem at være sammen. Men kærligheden er svær at holde tilbage.
Magaret (Sandra Bullock) tvinger sin assistent Andrew (Ryan Reynolds) til at gifte sig med hende, så hun kan få lov til at blive i USA.
Jack og Rose forelsker sig på det storslåede skib Titanic, selvom de kommer fra vidt forskellige sociale grupper.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste