Krop & Sind

Sådan får du ham til at grine

Af Stine Kærsgaard 26. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du kan få drømmefyren til at grine, er der altså lidt større chance for, at du vinder hans hjerte. Vi guider dig her.

Det kan altså godt være lidt svært at få ham den søde dreng til at grine, hvis du bare bliver helt vildt nervøs, bare han kigger på dig.

Læs også: Scor ham i frikvarteret

Men faktisk behøver det ikke at være så svært igen. Der er bare et par enkelte tips, der er gode at kende, og vi guider dig her i galleriet.

Sådanfårduhamtilatgrine

Først og fremmest er det supervigtigt med selvironi. Det er nemlig altid skønt at være sammen med folk, som ikke tager sig selv alt for seriøst. Hvis du kan grine af dig selv, vil han slappe mere af i dit selskab, synes du er charmerende og også selv få lyst til at fortælle noget sjovt, han har været ude for.
Man får ikke supermeget lyst til at grine, hvis man er sammen med en, som ikke smiler – heller ikke selv om der sker noget sjov. Så husk at smile og kigge ham i øjnene, når I snakker sammen.
Der er ikke noget bedre end at høre en sjov historie! Og hvis du nogle gange synes, det kan være lidt svært at sige noget sjovt sådan helt impulsivt, så prøv at tænke over nogle sjove ting, som du har oplevet, og del dem med ham. Han vil helt klart elske at høre dig fortælle dem.
Hvis du ellers er afslappet, når du snakker med ham, så prøv om du kan være lidt kæk, når I er sammen. Kommenter på de sjove ting, der sker, og dril ham også gerne lidt, hvis han kvajer sig – dog altid KUN på en kærlig måde og vær aldrig FOR sarkastisk, da han vil kunne misforstå dig og synes, du virker tarvelig.
Hvis en pige får grineflip, har fyre ofte selv svært ved at holde masken. Så hvis du fortæller noget rigtig sjovt, så tøv ikke med at grine selv. Pas dog på med ikke at virke skabet og pige-fnidrende, da det kan have den helt modsatte effekt!
Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du er dig selv. Det er nemlig helt umuligt at få nogen til at grine, hvis du ikke er dig selv. Folk vil nemlig hurtigt gennemskue, at du spiller en anden rolle. Og husk også, at hvis fyren slet ikke griner eller smiler, så er det ikke dig, den er gal med. Måske har han dårlig humor, måske er han anspændt og nervøs, eller måske synes I bare slet ikke, at de samme ting er sjove.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste