Krop & Sind

Sådan charmer du en fyr

Af Line Sølvhøj Jensen 30. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du gøre for at charmere dig ind på en fyr? Her får du ti gode råd!

Måske er der en fyr, du er lidt vild med, og som du egentlig gerne vil score. Men hvordan er det lige, du skal charmere dig ind på ham? Her få du nogle gode råd.

1. Smil sødt til ham, men lad vær med at skrue op for det helt store tandpasta-smil. Han skulle jo helst ikke tro, at du griner af ham!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Spil på dine feminine sider. Du kan jo svinge lidt med håret og måske rette lidt på dine fine smykker, når han er i nærheden.

3. Fyre kan godt lide piger, som er søde og spørger ind til dem. Find en balance, hvor du både snakker og fortæller, men også spørger ind til ham og lytter.

4. Gem alle dine dårlige vaner væk. Du skal selvfølgelig være dig selv, men hans første indtryk af dig behøver jo ikke være af alle dine dårlige vaner også!

5. Hold øjenkontakten med ham, så han ved, at du har lagt mærke til ham. Hvis du hurtigt fjerner blikket, så tror han måske, det er fordi, du ikke er interesseret i ham.

6. Det er en god idé at dufte godt, med lad vær med at bruge for meget parfume, for så kan duften godt blive lidt for voldsom.

7. Vær lidt hemmelighedsfuld. Du må gerne flirte med ham og lade ham vide, at du er interesseret, men du bliver lidt mere spændende, hvis han skal "kæmpe" lidt for dig.

8. Hvis du er modig, kan du "tilfældigvis" røre ved ham. Du kan for eksempel tage ham på skulderen eller forsigtigt røre hans hånd.

9. Giv ham et kompliment eller ros ham for noget, han er god til. Det viser ham, at du er interesseret i ham, og at du har lagt mærke til ham.

10. Giv ham et lidt større knus, end du giver andre, når du siger farvel til ham. Du kan holde ham lidt tættere ind til dig, eller lade knuset vare i et par sekunder længere. Han vil helt klart lægge mærke til det!

MestLæste