kæreste
Krop & Sind

Sådan bliver du en god kæreste

Af Line Sølvhøj Jensen 11. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har sikkert tænkt på, hvordan din drømmekæreste skal være. Men hvordan bliver du egentlig hans drømmekæreste? Få gode råd her!

Når du møder en sød fyr, så vil du helt sikkert gøre alt for, at han skal synes, du er en helt fantastisk kæreste. Her får du råd til, hvordan du bliver en rigtig god kæreste.

Sådan bliver du en god kæreste:

Lad vær med at bestemme over ham
Fyre hader, hvis deres kæreste begynder at bestemme over dem. Helt ærligt, ville du ikke også hade, hvis han begyndte at bestemme, hvad du skulle have på af tøj, hvor tit du skulle være sammen med veninderne osv.?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Er du klar til din første kæreste?

Fortæl ham, hvad du føler
Selv om han måske er lidt rå og cool, så kan han altså godt lide at høre, hvad du føler for ham. Drenge synes også, det er skønt at høre, at de er fantastiske og dejlige - og selvfølgelig også, at de er seje!

Lad ham være sig selv engang imellem
Det er skønt at være sammen med sin kæreste, men det er altså også vigtigt, at I ikke er sammen døgnets 24 timer. Sørg for, at I begge to er sammen med jeres venner eller alene engang imellem, for så undgår I at bliver trætte af hinanden, og så er det bare endnu mere skønt, når I endelig ses.

Husk at han er din kæreste - ikke din veninde
Man kan godt komme til at dele alt med sin kæreste, men tænk på, at der er nogle ting, som måske er bedre, du deler med dine veninder - for eksempel shopping og alle de gode tøsefilm. Husk også, at han er en dreng, og drenge tænker altså ikke altid, som piger gør.

Læs også: Er min kæreste overhovedet vild med mig?

Gør kun det, som I begge to har lyst
Det er ikke sjovt at blive tvunget til noget, og derfor skal I kun gøre det, som I begge to har lyst til og selvfølgelig acceptere, at den anden siger nej. Det gælder både sex, fritidsinteresser, film I skal se og alt det andet, I laver sammen.

Hold på hans hemmeligheder
Han skal vide, at han kan stole på dig, og derfor skal du kunne holde på hans hemmeligheder. Ikke noget med at fortælle dem videre - heller ikke selv om det kun er til din mor, søster eller bedste veninde. Niks, den går ikke!

Husk at han også har pigevenner
Han må altså gerne være sammen med sine pigevenner eller snakke med andre piger, selv om han har dig. Husk på, at han jo er kæreste med dig, fordi det er dig, han gerne vil være sammen med!

Herunder kan du læse tegn på, at du er for kærestekedelig!

6tegnduer(for)kærestekedelig

Hvis du takker nej til lagkage og pigehygge, fordi du hellere vil være sammen med din kæreste, så er det klart et tegn på, at du bør stramme lidt op og prioritere din veninder noget mere. Det er supervigtigt at pleje gode venskaber og ikke tage dem for givet!
Et andet tegn på, at du er blevet for afhængig af din kæreste, er, hvis du ikke kan være til en fest uden konstant at være der, hvor han er. Det er de færreste, som har lyst til at være sammen med klistre-typer, så overvej lige, om det ikke er en idé at lære at have det sjovt og fyre den af uden din kæreste.
Hvis din telefon er rødglødende, fordi der konstant tikker sms’er og snaps ind fra din kæreste, når du er sammen med dine veninder, så er det også et tegn på, at dit fokus skal ændre sig lidt. Det er selvfølgelig okay at skrive meget sammen, når man lige er blevet kærester, men giver du slet ikke dine veninder opmærksomhed eller lytter til, hvad de siger, fordi du kun har din kæreste i hovedet, så bør du tænke over at prioritere anderledes.
Hvis du førhen har elsket at komme ud, være social og møde nye mennesker og nu kun har lyst til at ligge på sofaen sammen med din kæreste, så kan det godt være et tegn på, at du er blevet kærestekedelig. Husk, at det er vigtigt at have andre mennesker end kun sin kæreste i sit liv.
Det er helt klart et usundt tegn, hvis du kun laver aftaler, når din kæreste også skal noget. For at være glad – og en god kæreste – er det vigtigt, at du har dit eget liv og dine egne interesser.
Hvis du kun hygger dig, når du er sammen med din kæreste, så bør du altså huske dig selv på, at der er andre ting i livet end en kæreste. Husk, at hvis I en dag slår op, så skal du stadig have noget at lave og glæde dig over.

MestLæste