Krop & Sind

Sådan accepterer du hans ”fejl”

Af Stine Kærsgaard 11. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gisp! Findes den perfekte fyr overhovedet?

Man siger, at kærlighed gør blind … Meeen nogle gange er der bare nogle mindre positive ting ved kæresten, eller ham som man crusher på, som tager lidt for meget fokus.

Måske synes du, at hans sko er grimme, måske hader du, når han smasker, mens han spiser æbler, eller måske gør det dig ked af det, at han er distræt og ofte glemmer jeres aftaler.

Kærlighed handler ikke kun om at være tiltrukket af en anden person. Det handler også om at acceptere hinandens særheder – og beslutte sig for, at man tager hele pakken, når man siger ”ja” til at være sammen med ham.

Læs også: Test: Er du en god kæreste?

Se her, hvad du kan gøre for at acceptere hans ”fejl”:

Du kan ikke finde en ”fejlfri” kæreste

Det er umuligt at være kærester med et andet menneske uden på et eller andet tidspunkt at komme til at synes, at vedkommende er megairriterende. På et eller andet tidspunkt vil I blive uenige, såre eller skuffe hinanden – det kan man næsten ikke undgå, når man har store følelser for hinanden. Det vigtigste er bare, at I langt det meste af tiden er glade for at være sammen.

Kan I lære noget af hinanden?

Måske tænker du, at noget, din kæreste eller dit crush gør, er en fejl ved ham. Men det er slet ikke sikkert, at han ser sådan på det, hvis det er helt normalt for ham. I stedet for at blive irriteret på ham, så overvej, om du måske kan lære noget af ham og hans måde at gøre tingene på.

Accepter uenighed

Nogle gange bliver man også bare nødt til at acceptere, at man er uenige. Det kan virke frustrerende, men man skal stadig acceptere hinandens meninger.

Læs også: 10 frække ting du kan lave med kæresten

Grin og hav humor!

Hvis din kæreste bare ser helt vildt fjollet ud i noget tøj, eller hvis du bare hader, at han altid fyrer dårlige jokes af, så prøv at grine af det i stedet for at lade dig gå på af det. Så længe det drejer sig om småting, og I ellers har det godt sammen, så tag tingene med et smil!

Kig også lige indad

Måske kan det også hjælpe lidt at se indad? Hvis du skal være helt ærlig, så gør du måske også nogle ting, din kæreste bliver træt af, og accepterer din kæreste eller dit crush ikke også dem?

Tæl til ti …

Det er måske et lidt underligt råd, men hvis du har et stort temperament og tit kommer til at flippe ud på din kæreste, så prøv at tælle til ti, hvis han gør noget, som irriterer dig, men som du ved, du ikke kan eller bør ændre ved ham. Det kan i hvert fald lige tage toppen af vredesudbruddet!

Hvis ”fejlene” overskygger alt …

Er det sådan, at du på daglig basis bare er ved at gå amok på din kæreste, eller er der noget ved dit crush, som gør, at følelserne bare ikke rigtig kommer, så er det måske et tegn på, at det ikke skal være jer to. Som hovedregel skal ens ”for”-liste altid være længere en ens ”imod”-liste.

Se her, hvad du kan lave med din kæreste:

Detkandulavemedkæresten

Det er altid vildt hyggeligt at se en god film sammen, men I kan faktisk lære hinanden bedre at kende, mens I gør det! Det er nemlig supersødt at skiftes til at vise hinanden jeres yndlingsfilm. Bagefter kan I snakke om filmen, og hvorfor netop den er favoritten! Husk, at selvom du synes, at det hjernedøde actionbrag, han har valgt, er kedelig, så kan han godt blive lidt såret, hvis du fortæller ham det. Prøv at se filmen igennem hans øjne, og efterlign hans glæde over den.

Hvis I har kendt hinanden et stykke tid, er det her en vildt sjov leg! I skal skiftes til at stille hinanden et spørgsmål om jer selv. Du kan for eksempel spørge ham, hvad han tror, din livret er. Måske opdager du, at I kender hinanden meget bedre, end I troede. Hvis I har kysset, kan præmien for at svare rigtigt være et kys. Hvis I ikke har kendt hinanden så længe, kan I skiftes til at stille spørgsmål om hinanden i stedet for om jer selv. På den måde kan I lære hinanden bedre at kende hurtigt! 

Der er næsten ikke noget, der er mere hyggeligt end gamle brætspil! Saml en bunke spil som ”Ludo”, ”Matador”, ”Tegn & Gæt”, ”Hvem er hvem” og ”Scrabble”, og sæt en aften af. Det er vildt sjovt at flirte ved at drille, når den anden taber. Bare husk, at det ikke er så smart, hvis din kæreste (eller du selv) er en lidt dårlig taber.

Hvis vejret er godt, kan du invitere din kæreste på en lækker picnic! Pak en kurv med bløde tæpper, sodavand, frugt, snacks og et spil, og tag en tur i skoven eller i parken. Hvis I kommer til at kede jer, kan I spille et spil eller lege ”spørgsmåls”-legen.

Det kan godt være, at det ikke lyder vildt sjovt, men det er altså vildt hyggeligt at bage sammen! Det får med garanti snakken til at flyde meget nemmere imellem jer, når I er begravet i dej til albuerne. Det kan godt være, at din kæreste stejler lidt, hvis du foreslår at I bager fine prinsesse-cupcakes, men han vil helt sikkert ikke sige nej til pizzasnegle eller pølsehorn. Og så har I jo begge to til madpakken et par dage!

Læs mere om

MegetMere