Krop & Sind

Planlæg den perfekte kærestedag

Af Benedikte Brix 18. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du og din kæreste have en rigtig god og romantisk dag sammen? Her er fem ideer til en god kærestedag!

Tag på picnic
Det er rigtig hyggeligt at spise frokost i skoven eller på stranden, men I kan også pakke en picnickurv og sætte jer ud i haven. Det vigtigste er, at I kommer ud af huset. Lav nogle gode sandwicher sammen og pak noget saft eller sodavand. Husk et tæppe og måske noget musik, I kan lytte til, mens I spiser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Drengene om at date

Movienight
En god filmaften er bare en rigtig god måde at være sammen med kæresten på, og så er det også lidt nemmere at lokke ham til at holde en romantisk kærestedag, hvis han får lov at vælge nogle af filmene. Vis hinanden jeres yndlingsfilm, og husk at lave en kæmpe skål popcorn til! Hvis I har valgt mindst fem film, kan I eventuelt lave en afstemning, hvor I hver især giver filmene point fra 1 til 5 - for eksempel bedømt på skuespil, romantik, action og hvor sjove eller underholdende, filmen er. Hvis film vinder?

Forlystelsesparker
Tag en tur i Tivoli eller en anden forlystelsespark. Det er SÅ romantisk og samtidig også rigtig sjovt! Tag en tur i rutsjebanen og skrig, så højt, I kan. Bagefter kan I dele en candyfloss og prøve at vinde bamser i skydeboderne. Det bliver en uforglemmelig dag.

Læs også: Det må du aldrig sige på første date

Gå i barndom
Planlæg en legedag, hvor I skal pjatte og have det sjovt. Byg en hule, hold vandkamp, spil stangtennis… Find alle de ting frem, som du plejede at hygge dig med i ferierne, da du var mindre. Vi lover, det bliver underholdende!

Mix it up
Hvorfor nøjes med én af de ovenstående ting? Hvis du vil holde den mest fantastiske og ovenud perfekte kærestedag, så bland det hele sammen! Start med picnic, tag i Tivoli og slut af med en filmaften på sofaen - hyggeligt!

Læs også: Drengepanel - Hvad er no go på første date

Tre ting, du skal huske:
- Vær dig selv.
- Det vigtigste er, at I to er sammen: Så er det næsten lige meget, hvor og hvad I laver.
- Nyd nuet!

MestLæste