Pinlige historier
Krop & Sind

Pinlige historier: Vådt uheld i prøverummet

af Sofie Olivia Mørch 8. december 2023
Foto: The Mega Agency
"Da vi var inde i prøverummet, sagde min veninde, at hun skulle tisse helt vildt, men vi gjorde ikke noget ved det. Vi fjollede rigtig meget og fik så stort et grineflip …" Læs den pinlige historie.

Hej Vi Unge.

Min veninde og jeg skulle til Spanien sammen – bare os to og min farmor og farfar. Vi havde glædet os til det i flere måneder og var bare helt oppe og køre. Da vi endelig kom til Spanien, shoppede vi en MASSE. Vi var blandt andet i Pull & , hvor min veninde havde fundet de her virkelig flotte bukser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi skulle selvfølgelig ind og prøve dem for at se, om de passede. Da vi var inde i prøverummet, sagde min veninde, at hun skulle tisse helt vildt, men vi gjorde ikke noget ved det. Vi fjollede rigtig meget og fik så stort et grineflip, at vi ikke engang kunne stå op.

Lige pludselig stoppede vi med at grine, da vi kunne se, at min veninde bare var begyndt at tisse! Så der stod vi i prøverummet, mens det løb ud med tis på gulvet. Vi begyndte at grine igen og vidste ikke, hvad vi skulle gøre, da der pludselig kom en spansk dame ind til os. Hun kiggede ned på gulvet og op på os og spurgte, om vi havde haft et uheld.

Vi skyndte os ud af prøverummet – flove og helt færdige af grin …
Hilsen veninderne, der ALTID tisser, inden de går ind i et prøverum

MestLæste