Pinlige historier
Krop & Sind

Pinlige historier: Sommerfugle i maven

af Redaktionen 24. oktober 2023
Foto: Sam Taylor/Netflix
"Da han lænede sig lidt længere ind mod mig, lagde han hånden på min mave, så han kunne komme helt tæt på og måske kysse mig". Læs denne pinlige historie.

Hej Vi Unge.

Først vil jeg gerne sige tak for supergodt indhold! Nu til min pinlige historie: Jeg er en pige på 14 år, der endnu ikke har fået sit første kys. Jeg har dog længe gået og crushet på en af mine bedste venner. Han, nogle andre af mine virkelig gode venner og jeg plejer at mødes om aftenen, og det skulle vi så også til sankthans.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi valgte, at vi gerne ville holde det ved sådan et rigtig stort bål, som et af boligkvartererne i byen laver. Vi hyggede os rigtig meget, men det, der gjorde aftenen rigtig god, var, at mit crush kiggede en del på mig. Jeg prøvede ikke at lægge noget i det, men så pludselig trak han mig til side. Han spurgte, om vi ikke kunne gå en tur hen til Netto og købe skumfiduser.

Jeg blev helt lykkelig og sagde selvfølgelig ja. Der var ikke langt hen til Netto, men vi hyggede os og snakkede rigtig godt sammen. Da vi kom tilbage, satte vi os ved det store bål sammen med de andre. Det kildede så meget i min mave, da han sad ved siden af mig … måske lidt for meget, for da han lænede sig lidt længere ind mod mig, lagde han hånden på min mave, så han kunne komme helt tæt på og måske kysse mig, slog jeg den største skid.

Den var så høj, at alle dem ved bålet kiggede på mig og begyndte at grine. Den var selvfølgelig ikke bare høj, den lugtede også, så jeg gik fuldstændig i panik. Jeg skyndte mig bare at sige “undskyld”, og så løb jeg hen til min cykel og cyklede hjem. Mit crush har heldigvis taget det pænt. Han driller mig bare med det – men kun som ven …

Hilsen pigen, der skal passe på med sommerfugle i maven