Pinlige historier
Krop & Sind

Pinlige historier: En idrætstime jeg sent vil glemme

af Sofie Olivia Mørch 28. november 2023
Foto: Everett Collection / MEGA
"Da vi var færdige, og alle skulle have deres trøjer af, kom jeg også til at tage min rigtige trøje af! Jeg havde glemt min sports-bh, så jeg stod med helt bar overkrop." Læs den pinlige historie.

Hej Vi Unge!

Tak for monsterfedt indhold!

Jeg havde idræt med min egen klasse og 8. klasse, som mit crush går i. Vi skulle spille et boldspil, hvor man skulle have en velcrotrøje på, som man skulle gribe bolden med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da vi var færdige, og alle skulle have deres trøjer af, kom jeg også til at tage min rigtige trøje af! Jeg havde glemt min sports-bh, så jeg stod med helt bar overkrop. Det skal også siges, at alle fra 7. og 8. klasse plus mit crush var der og så det hele! Oh my god, det var SÅ pinligt.

Jeg skyndte mig at løbe væk, hvorefter jeg låste mig inde på toilettet og gemte mig. Da jeg havde siddet derude i et stykke tid, bankede det på døren. Jeg troede, det var min BFF, så inde fra toilettet nævnte jeg navnet på mit crush, og at personen havde set mig topløs.

Så låste jeg mig ud af toilettet, åbnede døren og fandt ud af, at det var mit crush, der stod på den anden side! I dag kan jeg stadig ikke se mit crush i øjnene.

Hilsen den topløse pige

MestLæste