Krop & Sind

Mads fra "Helt ærligt": Sådan kan du score dit crush

Af Louise Haack 17. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det har lige været Valentine's Day, og derfor har vi fået Mads fra vores "Helt ærligt"-side til at svare på et kærlighedsdilemma fra en af vores læsere.

En af vores læsere har et kærlighedsproblem, som hun gerne vil have hjælp til - derfor har hun skrevet ind til Mads fra vores "Helt ærligt"-side i bladet. Du kan læse hendes spørgsmål og hans svar lige her: 

Læs også: Drengepanel: Den første forelskelse 

"Hej Mads. Jeg har fået et crush på en virkelig sød dreng, som går en klasse under mig. Jeg kan rigtig godt lide ham, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det til ham, for jeg er meget genert. Har du et godt råd til mig? Hilsen den generte pige"

Læs også: Det vil du tænke om kærlighed - om 10 år!

"Hey! Jeg synes du, at du skal tro noget mere på dig selv. Tag intiativ, og skriv til ham - når I har skrevet lidt sammen, vil du begynde at kende lidt mere til ham, og hvad han interesserer sig for. Så kan du også nemmere falde i snak med ham face to face. Han vil helt sikkert synes, at det er cool, når der er en ældre pige, der viser interesse. Der er kun en måde at gøre det på: Vis noget girlpower, og tro på dig selv. Du kan sagtens score ham! Bare gå stille frem, og du må ikke være den, der skriver først hver gang. På et tidspunkt vil han forhåbentligt også skrive til dig, også kan I måske aftale at være sammen med nogle fælles venner til at starte med. Håber det vil hjælpe dig, og at du får lidt mere mod på det! Knus Mads"

Psst ... Husk, at du i alle Vi Unge-blade kan læse mange flere dilemmaer og få gode råd fra vores "Helt ærligt"-drenge! 

Har du også en sød fyr i dit liv, som du gerne vil score? Her får du de bedste flirtetips: 

10flirtetipsduSKALkende

MegetMere