Krop & Sind

Læsernes bedste datingtips

Af Line Sølvhøj Jensen Foto: Shutterstock 20. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du skal på date med en sød fyr, så kan du helt sikkert godt bruge en masse gode råd og tips. Vi har samlet læsernes allerbedste datingtips her!

Gode råd og tips kan man aldrig få nok af og slet ikke, når det gælder en date med din drømmefyr! Vi har samlet læsernes allerbedste datingtips, så din date kan blive supergod!

Julie, 14 år
Det er en god idé at bruge en læbepomade i stedet for en lipgloss, når du skal på date, og hvis du altså satser på at få et lille kys! Lipgloss kan nemlig blive ret klistret, og så bliver kysset måske ikke så dejligt og romantisk. Held og lykke!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Zandra, 15 år
I stedet for at tænke så meget på dit hår og din makeup, så tænk på din personlighed. Det er meget mere vigtigt, hvordan du er som person, og lige meget hvad så er det helt sikkert det, han falder.

Emma, 13 år
Her er tre ting, du absolut ikke må gøre, når du skal på date:
1. Spørge ind til hans gamle kærester eller fortælle om dine.
2. Sidde så tæt på ham, at du kan komme til at spytte ham i hovedet, når du snakker.
3) Spise løg inden!

Dina, 17 år
Jeg har et forslag til et sted, hvor man kan tage på date. Tivoli er det oplagte sted! Der er superhyggeligt og et meget romantisk sted. Og så kan I jo prøve de mange sjove ting sammen.

Læs også: Gode råd til den første date!

Christina, 16 år
Jeg har to råd til, når man skal på date
1. Vær dig selv! Lad være med at prøv at være en anden. Det giver bagslag i sidste ende.
2. Vær ærlig! Drenge forstår ikke hentydninger! Så kan du godt lide ham, så sig det til ham!

Marie, 15 år
Her er mine datingtips:
1. Lad vær med at gøre daten alt for romantisk. I skal ikke nødvendigvis gå i biografen og se en romantisk film og bagefter gå på en firestjernet restaurant og få en fin tre-retters menu. En date kan også bare være en eftermiddag, hvor I tager ned og får en isdessert og snakker på en hyggelig cafe, eller hvor I går ud og får en pizza. I kan også tage en tur i Tivoli, på Bakken eller i Rundetårn.

2. Hår, makeup og tøj afhænger selvfølgelig af, hvor I skal på date henne. Skal I have is på en café, så tag en afslappet sommerkjole på, sød makeup og hop i et par fine sko. Skal I i Tivoli og prøve vilde ting, så glem kjolen og hop i stedet i et par shorts eller jeans, du her peppet lidt op med et smart bælte, en fed top med print eller et par nice solbriller. Hvis I skal på date om vinteren, så lad vær med at tage alt for meget tøj på, selv om det er koldt. Du skal jo ikke ligne den afskyelige snemand! Tag en tyk jakke på, fede benvarmere og brug halstørklæde eller vanter til at peppe det hele op. Hvis du er smart, så "glemmer" du dine vanter og får ham til at varme dine hænder!

Læs også: Drengene om at date!

MestLæste