Krop & Sind

Kysser du dårligt?

Af Oliver Kokholm Ungermann 16. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du ikke, dine kys er lige så lækre, som du selv gerne vil have det? Få gode råd til, hvordan dine kys bliver supergode, her!

Øv, det er så nemt at blive usikker på sig selv, når man er forelsket - og specielt når det kommer til at kysse! Det er nemlig slet ikke rart at gå rundt og tænke over, hvad ham den søde egentlig synes om de kys, du giver du ham. Og siger han ingenting om det, er det jo ikke til at finde ud af!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvordan bliver dit første kys?

Heldigvis er der nogle ting, du kan gøre, hvis du gerne vil være helt sikker på, at dine kys er de mest fantastiske, han nogensinde har fået. Klik dig videre i galleriet, og se hvordan!

Kysserdudårligt?

Du kan hurtigt komme til at spænde i læberne, hvis du er nervøs, men det er vigtigt at slappe af, åbne munden en smule, og lade jeres læber mødes, når du lukker dem i igen. Så føles dine læber også blødere!
Hvis han åbner munden lidt, når I kysser, kan det være fordi, han gerne vil kysse dig med tungen. Tag din tungespids lidt ud – men kun lidt! Det er nemlig ikke rart for nogle af jer, hvis tungen kommer helt ind i munden, og der bliver vådt over det hele. Husk også at skifte lidt i tempoet i tungen, så der kommer lidt forandring imens.
Et godt kys opstår ikke kun, mens jeres læber mødes. Det er mindst lige så vigtigt at bygge det ordenligt op! Kig ham dybt i øjnene, og send et blik på hans læber, så han ved, du vil kysse ham. Smil sødt til ham lige inden, du kysser ham, eller efter det første kys, så han ved, du kan lide det. Det giver lidt sommerfugle i maven!
Der er meget mere du kan gøre end blot at kysse ham. Husk også at brug dine hænder og sæt dem et sted, du ikke synes er akavet. Du kan eksempelvis nusse ham i nakken eller oppe i håret, kilde ham lidt ned af armen eller lægge dine arme om hans hals.
Hvis I ikke er så trygge ved at kysse, kan det være lidt akavet, hvis I kommer til at støde tænder eller hovedet sammen. Men hvis det skulle ske, er det vigtigt bare at grine af det sammen og ikke gøre det til en pinlig situation. Hellere vise at du har lidt overskud og er ligeglad med, om det ikke bliver helt perfekt – for det bliver det jo alligevel, når du kysser med fyr, du kan lide. Husk at have hjertet med i det og altid kysse med kærlighed – så det bliver det bedst!

MestLæste