Krop & Sind

Kys under mistelten!

Af Redaktionen 5. december 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julen er den perfekte årstid til kys! Du skal stille dig under mistelten og vente på, at drømmefyren tilfældigt kommer forbi. Når I begge to står der, så er det bare med at komme igang - her er en masse forskellige kys, som I kan prøve af!

Vådt fiskekys
Et fiskekys er tit ret vådt. Begges munde er åbne, og I bevæger læberne, som om I spiser lidt af hinanden - på sådan en lidt doven måde. Lidt ligesom når en akvariefisk ligger og åbner og lukker munden.

Tantekys
Det allermindst romantiske kys er tantekysset, som bare er et lille kys på kinden med stramme, spidsede læber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tørretumblerkys
Hvis I ikke varierer jeres kysseteknik, kan det nemt ende med, at I bare kører tungerne rundt og rundt inde i hinanden munde. Og det er et tørretumblerkys. Det kan faktisk være sjovt nok, men variation er endnu sjovere!

Sommerfuglekys
Sommerfuglekysset er ikke et rigtigt kys, men det er sjovt og intimt alligevel. Bevæg dine øjenvipper hurtigt op og ned, mens du holder dem hen mod hans kind. Så føles det lidt som en sommerfugl og deraf navnet.

Eskimokys [faktaBox]
Eskimokys eller nissekys er et kys uden læber og munde. I stedet gnider I næsetipperne mod hinanden, og det er faktisk rigtig hyggeligt.

Spiderman-kys
Kan du huske i »Spiderman«, hvor Spiderman hænger på hovedet og kysser Mary-Jane? Prøv det med din kæreste! En af jer vender sig om, så din underlæbe rammer hans overlæbe og omvendt, og så kysser I bare. Det kan føles lidt akavet, men sådan skal det være med et Spiderman-kys!

Nappekys
Nappekysset er ikke så vådt som et tungekys. Det går ud på, at du bruger læberne til - mens I kysser - at nappe ham forsigtigt i læberne. Men husk at lade være med at bruge tænderne, for det kan godt gøre lidt ondt!

Læs mere om

MestLæste