Krop & Sind

Kom over ham!

Af Line Sølvhøj Jensen 13. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du kærestesorger, og kan du bare ikke få ham ud af hovedet? Vi giver dig trickene til at komme over ham!

Du drukner sikkert dine kærestesorger i ulykkelig kærlighedsmusik, og du holder øje med ham i smug for at være sikker på, at han ikke har fundet en ny kæreste eller er sammen med andre piger. Glem det! Spionage og kærlighedsmusik lader dig kun forblive i kærestesorgen! Her får du nogle tricks til at komme over ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Græd!
Det er helt okay at være ked af det, og det hjælper faktisk at græde over ham. Hvis ikke, du slipper tårerne løs, kan kærestesorgen trække ud. Så græd løs og få ham ud af hovedet.

Ud med minderne!
Du kunne sikkert ikke drømme om at smide den nuttede bamse, du fik af ham, ud. Den minder dig jo om den fantastiske tid, I havde sammen! Og det er præcis derfor, den skal ud! Billederne, brevene og gaverne, du har fået af ham, T-shirts, han har glemt hos dig og som du ikke har vasket, fordi de dufter af ham - det skal alt sammen gemmes langt væk! Hvis ikke, du vil smide det ud, så gem det væk i en kasse i kælderen. Hvis du kigger på det hver dag, går der længere tid, inden du er ovre ham.

Drop Facebook og Arto!
Har du overhovedet tal på, hvor mange gange, du har tjekket hans profil? Slet ham som ven, så du ikke kan holde øje med ham. Du trækker sorgen ud ved hele tiden at kunne tjekke hans profil og holde øje med, hvad han laver.

Slet sms'erne!
Og ja, også alle de søde! Du piner dig selv ved at læse dem igen og igen, og nu når han ikke længere er i dit liv, så er det også på tide at skille dig af med sms'erne.

Shop løs!
Shopping kan altså godt hjælpe på kærestesorgerne, så det er tilladt at shoppe løs med veninderne for at komme over ham. Måske vil andre fyre endda kigge efter dig, når du hopper i de nye jeans eller tager den fede jakke på!

Hør glad musik!
Fyr op for festmusikken eller smæk din yndling cd på! Musikken kan faktisk få dig i godt humør. Så selv om du helst vil høre din yndlings "love collection", så gem den lagt væk.

Vær social!
Du har helt sikkert allermest lyst til at gemme dig væk under dynen, men faktisk hjælper det at være sammen med veninderne. Tag i biffen, på café, til fest og hvad I ellers kan finde på. Så finder du hurtigt ud af, at der er rigtig meget, der er sjovere end at være sammen med ham!

Læs mere om

MestLæste