Krop & Sind

Kærligheds-horoskoper for 2013

Af Redaktionen 21. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad siger stjernerne om dit kærlighedsliv i det nye år? Læs horoskoperne for hele 2013 her!

Hvordan mon dit år 2013 bliver? Ingen ved det med sikkerhed, men her kan du læse, hvad stjernerne siger om dit kærlighedsliv resten af året. Hvor meget af det, tror du, kommer til at passe?

Vædderen
Året vil kalde på din pionerånd og evne for samarbejde.

Kærlighed
Det nye år starter med, at du har særlig fokus på dit kærlighedsliv, som har gode chancer for at blive bedre, og mere stabilt. I forår og i sommerperioden skal du gå lidt stille med dørene. Her er der brug for dig i både følelseslivet, omkring dit hjem og familieliv. Det er vigtigt, at du får dækket dine egne behov, således at du har det overskud som skal til, for at du kan dække andres. I det sidste kvartal af året er der masser af romantiske toner i luften.

Årets motto: Vær målbevidst og tålmodig.
Dine mest romantiske dage: 23/24 jan, 10-14 april og 12 dec.


Tyren
Med skæbneplaneten Saturn i opposition til dit tegn igennem hele året, så er det alvor i alle anliggender.

Kærlighed
Der ligger store udfordringer i forbindelse med dit kærlighedsliv, eller måske mangel på samme igennem hele det kommende år. I foråret og i sommerperioden har du en større trang end sædvanligt, til at pleje dit kærlighedsliv. Har du ikke en partner, er dette en fin tid til at flirte. Hvad enten du selv lægger op til romantiske stunder, eller mulighederne kommer udefra, så kan du glæde dig. I den sidste del af året har du lært en hel del om dig selv og dine følelser.

Årets motto: Værn om de ægte værdier.
Dine mest romantiske dage: 7/1 - 10-20 marts - 12-16 dec


Tvillingen
Med den store lykkebringer Jupiter i dit tegn, så er det nu at du bør skabe vækst i dit liv.

Kærlighed
Du kan regne med et år, hvor du ikke kommer til at sidde stille ret længe ad gangen. Du vil møde nogle romantiske udfordringer, som vil kræve sin mand, frue! Uanset om du er i et forhold eller er single, så udstråler du en helt særlig energi omkring dig. Du har derfor god grund til at håbe på, at møde din drømmeprins/esse. Maj og juni er de stærkeste måneder til skønne romantiske stunder. Også i den allersidste del af året er der lagt op til kærlighed.

Årets motto: Skab nye vilkår.
Dine mest romantiske dage: 3-5 jan - 7 juni - 12-15 aug - 2 dec


Krebsen
Med Pluto i opposition til dit tegn, så er det en god ide at slippe gammelt, og give plads til nyt.

Kærlighed
Du har en særlig trang til at være mere alene med dig selv, hvilket du nyder. Der er mange tanker, som flyver rundt i dit hoved, og som vil kræve en beslutning. Noget, som du har meget svært ved, da du dermed skal afsløre noget skjult. I både sommer og hen i sensommeren kan du forvente en særdeles romantisk tid. Du bliver feteret, og kan ikke undgå at føle dig som noget ganske særligt. Året slutter med en oplevelse i forbindelse med udland eller rejse.

Årets motto: Giv dig selv lov til at være noget særligt.
Dine mest romantiske dage: 22/2 - 24/5 - 12-17 okt


Løven
Du har brug for ros og anerkendelse. Vær selv den første, som giver dig dette.

Kærlighed
Året lægger ud med mange gode vibrationer i dit kærlighedsliv. Hvad enten du lige har mødt en ny kæreste, eller du har haft en juletid med en kendt og elsket person, så følger denne energi dig langt ind i det nye år. Du får en overraskelse i løbet af foråret, som viser dit værd. Du er selv i et gavmildt humør, og strør om dig med gaver til mennesker du holder af. I efteråret, og igen i den allersidste del af året må du være forberedt på at give mere, end du får igen.

Årets motto: Se virkeligheden i øjnene.
Dine mest romantiske dage: 12/3 - 4-7 juli - 2-7 nov


Jomfruen
Dette er initiativernes år for dig. Så tag gerne nye skridt og handlinger.

Kærlighed
Dit kærlighedsliv har fine betingelser. Du vil opleve, at du ikke bare en den som giver, men som også modtager. I foråret vil der dukke nogle ting op fra fortiden, som du kommer til at bruge nogen tid på at få afklaret. I både sommer og efteråret er der ændringer, som vil skabe vækst i dit kærlighedsliv. Hvad enten du skal flytte sammen med nogen, eller det er familieforøgelse, eller andre ændringer omkring din bolig, så kan du kun glæde dig.

Årets motto: Spræng dine gamle rammer.
Dine mest romantiske dage: 3 feb - 12-15/6 - 23-26 nov


Vægten
Du ved hvad du vil. Nu er tiden inde til at vise verden det.

Kærlighed
På mange måder er dette år en ny begyndelse for dig. Ikke bare på et nyt år, men på flere andre måder. Du har lagt meget bag dig, og har nu nye ønsker omkring dit kærlighedsliv. Sommeren vil være præget af en familiebegivenhed, og du vil bruge en del tid på fornyelser i og omkring dine hjemlige gemakker. Efterårsmåneder vil ose af romantiske oplevelser. I efteråret og hen mod slutningen af året er der afslutninger og nye begyndelser i luften.

Årets motto: Jo mere fornyelse, jo bedre.
Dine mest romantiske dage: 22/1 - 4-7 apr - 10/8 - 26/12


Skorpionen
Med skæbneplaneten Saturn i dit tegn, så vær venligst parat til at lade dig lede, men ikke manipulere.

Kærlighed
Der er gode energier i luften omkring dit kærlighedsliv, som får en positiv saltvandsindsprøjtning i årets begyndelse. I sommerens løb vil du ønske at bruge en del tid på at rejse, både i det ydre, men også ved f.eks. læsning, kurser, mv. Dette kan sagtens være steder, hvor du møder den eneste ene. Det kan også være, at du i stor grad nyder tiden med en allerede elsket person. Skæbnen har en finger med i spillet igennem hele dette år. Det som ikke duer, bliver skåret væk.

Årets motto: Slip kontrollen.
Dine mest romantiske dage: 7-12 jan - 5/5 - 8-13 okt


Skytten
Hvis du lader alle nye ideer og tanker bundfælde sig, før du giver dig i kast med handlinger, jo bedre.

Kærlighed
Du tiltrækker det positive, og vil mærke det ved alt det gode, som vil komme til dig allerede i det nye års begyndelse. I sommerens løb vil du have lyst til at rejse. Det ser også ud til, at du vil være på flere mindre indenrigs rejser. Det kan sagtens være på en af disse rejser, at du møder den eneste ene. Du mærker i høj grad, at det giver ud, får du igen. I efteråret, og især hen mod slutningen af året er der masser af romantiske toner i luften.

Årets motto: Spred dig ikke over for meget.
Dine mest romantiske dage: 3-8 jan - 12/4 - 27 okt - 13/12


Stenbukken
Radikale fornyelser og forandringer er det, som du vil være bedst tjent med.

Kærlighed
Hvad enten du er i et fast forhold eller ej, så vil luften ose af romantik og dejlige oplevelser for to i den første del af det nye år. I det meste af sommeren er du i dit alvorlige og ansvarsfuld hjørne, men er samtidig god til at give tid til hyggeligt samvær med mennesker, som betyder noget for dig. Du vil stille krav til din partner, eller måske er det omvendt. Du tager et initiativ eller to i forhold til at skabe skønne vilkår for to i slutningen af året.

Årets motto: Se fremad.
Dine mest romantiske dage: 10-18 januar - 12/4 - 10-14 august


Vandmanden
Den frihed din sjæl så ofte længes efter skal findes i dit eget indre, og den er der!

Kærlighed
Du er klar til forandringer i dit kærlighedsliv. Det betyder ikke nødvendigvis skilsmisse, men snarere fornyelser. I foråret har du gode chancer for at dine ønsker vil lykkes. I det meste af sommeren nyder du dig selv, kærligheden, og dit familieliv. Dette kan endda være perioden, hvor du får lyst til at skabe en rigtig familie, så derfor kan f.eks. en familieforøgelse komme på vej. Der er overraskelser i luften i efteråret. Ny teknologi inspirerer helt vildt i sidste del af året.

Årets motto: Husk at frihed er en mental tilstand.
Dine mest romantiske dage: 12/3 - 10-12/5 - 19/7 - 11/12


Fisken
Lad din intuition og fornemmelser være din vejleder igennem året, så når du mest.

Kærlighed
Året starter med en mindre udfordringer. Slip din usikkerhed, og du vil se det hele mere klart! I sommeren er der tegn til, at et kapitel skal afsluttes i dit liv, for at et nyt kan påbegyndes. Skæbnen har en meget positiv finger med i spillet. Det indikerer, at uanset i hvilken retning det går for dig, så vil du føle dig tryg og sikker. I efteråret og hen imod slutningen af året er der tegn til kærlighed og romantik i stearinlysets skær, og hvor du føler dig som lykkens pamfilius.

Årets motto: Vær vågen og målrettet,
Dine mest romantiske dage: 3/2 - 5-7 apr - 10/11 - 22/12

Læs mere om

MegetMere