Krop & Sind

Jacob fra forsiden

Af Julie Rosendahl 10. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du lagt mærke til ham den lækre fyr på forsiden af Vi Unge? Han hedder Jacob, og her kan du lære ham bedre at kende. Hvordan er den perfekte date, hvad er hans fremtidsplaner, og hvordan er drømmepigen?

Hvad er din største drøm?
Min største drøm er at få en kæmpe fed lejlighed i indre by eller i NY, hvor jeg bare kan være mig selv og holde nogle fede fester og slappe af med alle dem, jeg holder af.

Læs også: Pssst - det nye Vi Unge er på gaden!

Hvad vil du gerne arbejde med en dag?
Når jeg endelig så skal ud og vælge job, så har jeg foreløbigt ikke tænkt så langt. Altså, en modelkarriere ville da være helt fino, hvis jeg altså kan blive kendt nok til at leve af det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem er din største helt?
Min største helt? Hmm... Det må være Jack Sparrow. Han har virkelig reddet mange kedelige, sene aftner med sin humor og talemåde.

Hvordan vil du beskrive din drømmepige?
Min drømmepige skulle for det første kunne være sig selv, når vi var sammen, og jeg skulle også kunne føle mig afslappet sammen med hende. For det andet skulle hun også være pæn, have en god humor og virkelig kunne tale i lang tid om alle mulige totalt ligegyldige ting som "Ej, i morges der sad mit hår virkelig..." og bla bla bla. Det synes jeg er hyggeligt, for jeg elsker at lytte til andre og selv slippe for at sige alt for meget.

Hvordan ville en drømmedate være for dig?
En drømmedate ville starte klokken halv syv med et reserveret bord på Sticks & Sushi i Nansensgade, hvor jeg derefter betaler for middagen. Så hiver jeg en taxa ind til siden, og så kører vi over til Imperial, hvor jeg selvfølgelig har tjekket, at den nye kærlighedsfilm med ham der Robert Pattinson lige bliver vist. Hvad der så sker i biffen, må tiden så vise…

Læs også: Den perfekte date med en fyr

MestLæste