Ashley Graham
Krop & Sind

Internettet hylder Ashley Graham: Deler ærligt billede af sin krop

Af Line Lei Mohrsen Jensen 17. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Rw/AP/Ritzau Scanpix
Den amerikanske model har endnu engang delt et ufiltreret billede på Instagram. Hendes følgere hylder hende for at vise et ærligt billede af sin krop efter sin tvillingfødsel.

– DU er et kæmpe forbillede.

Sådan lyder en kommentar fra en af modellens følgere under et opslag på Instagram, hvor hun viser maven frem et år efter fødslen af sine tvillinge-sønner.

Den amerikanske model har nemlig flere gange sat fokus på kropsaktivisme ved at dele ærlige billeder af nøgenhed og strækmærker, og i tirsdags, gjorde hun det igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ashley Graham har ikke skrevet nogen tekst til billedet, hvor hun tager fat i maveskindet, men det behøver hun heller ikke, for hendes følgere er allerede ellevilde med det.

I skrivende stund har billedet allerede fået 781.313 tusinde likes, og det er ligeledes strømmet ind med rosende ord til den amerikanske model.

– Tak, fordi du viste dette. Efter tre børn ser jeg også sådan ud. Tak fordi du hjalp mig med at se, at jeg også er smuk, lyder det blandt andet fra en følger.

Det er som nævnt heller ikke første gang, at den amerikanske model sætter fokus på kvindekroppen ved hjælp af billeder af sin egen krop.

Den 35-årige model blev mor til tre tilbage i januar 2022, hvor hun fødte to tvillinger.

Bare tre måneder efter hun fødte sine to sønner i foråret 2022, delte hun nemlig et billede af sin krop, hvor man kunne se hendes strækmærker og appelsinhud, og også her var hendes følgere begejstrede.

– Tak fordi du er så ægte og viser, at skønhed kommer i alle former og størrelser, skriver en bruger blandt andet.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste