Krop & Sind

Hvilken type fyr skal du ha’?

Af Julie Rosendahl 13. januar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken type skal du gå du efter – og hvem skal du helt holde dig fra?

Den sjove
Den sjove er social og elsker at være sammen med mange mennesker. Han har mange venner, som han ser tit, så du skal være forberedt på, at du ikke altid kommer i første række. Du får en sød og sjov kæreste, som altid kan få dig til at grine, men som måske ikke gider de lange alvorlige snakke. Hold dig fra ham her, hvis din drøm om en fantastisk lørdag aften er at sidde hånd i hånd i sofaen og se en romantisk film - det er han slet ikke med på!
* Perfekt til dig, der… Elsker fest og farver.
* Ikke lige noget, hvis du… Ønsker dig en fyr, der kun har øje for dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den romantiske
Han fortæller dig mange gange i løbet af dagen, at han er vild med dig - på sms, på mail, på små sedler og ved at give gaver. Den romantiske er i kontakt med sine følelser og ved, hvad piger vil have. Hans dårlige side er at han har en tendens til at blive meget jaloux, så hvis du ikke lige er klar til at sige farvel til biografture med vennerne, venindesnakke og fester, skal du nok tænke dig om, før du siger ja til den romantiske fyr. For han bliver hængende…
* Perfekt til dig, der… Drømmer om sofahygge og store kærlighedserklæringer.
* Ikke lige noget, hvis du… Hader omklamrende fyre.

Den vilde
Den vilde fyr er en typisk "bad boy", som ikke sådan lige lader sig diktere af, hvad forældre, lærere - eller du - beder ham om. Han går sine egne veje, og det bedste han ved, er at hænge ud med vennerne. Han er ikke nødvendigvis den trofaste type, men han er alligevel skolens mest eftertragtede fyr. Der er bare et eller andet ved ham, og hvis du får fingre i ham, vil du måske kunne finde ud af hvad. Men husk at være forberedt på det værste!
* Perfekt til dig, der… Selv er lidt af en vildkat.
* Ikke lige noget, hvis du… Satser på at skulle giftes med ham.

Den kreative
Ham den kreative går helt vildt op sin kunst - enten musik, digte, graffiti eller noget andet. Han er en rigtig sød og sjov kæreste, som dog lige pludselig kan blive meget fraværende, fordi han er kommet i tanke om noget genialt. Følelserne skifter hurtigt var helt nede i kulkælderen til helt oppe i skyerne, men er du frisk på dén udfordring, får du til gengæld mulighed for at blive kendt som hans "muse" - den, han bliver inspireret af og hylder i sine digte, malerier eller sange. [faktaBox]
* Perfekt til dig, der… Er nysgerrig og sikker på dig selv.
* Ikke lige noget, hvis du… Helst vil have en stabil og almindelig fyr.

Den kloge
Den kloge fyr kan virke en smule nørdet, fordi han ved så meget. Men han er garanteret sød ved dig og rigtig god at snakke med. Han går ikke op i mærketøj og overfladiske ting, hvilket gør ham afslappet og nem at være sammen med. Hvis du har tendens til at blive lidt jaloux, er han den perfekte fyr, for han er helt sikkert ikke typen, der står og bager på din veninde, når I er til fest. Ja, han kan godt se lidt kikset ud, men hvis du kan leve med det, vil du elske ham.
* Perfekt til dig, der… Gerne vil have en fyr med noget mellem ørerne.
* Ikke lige noget, hvis du… Kun falder for smarte og populære fyre.