Reklame

Tjek din viden: Er du ekspert i hud og hudpleje?

for Clarins | af Aller Creative Studio 2. oktober 2019
Har du fuldkommen styr på, hvad der er godt for din hud, og hvordan den bedst skal plejes? Find ud af det lige her! Sammen med hudplejemærket Clarins giver vi dig svar.

Der findes så mange myter om hud og hudpleje, og det kan være svært at finde rundt i, hvad der er rigtigt og forkert – men bare rolig! Nu slår vi det nemlig fast én gang for alle sammen med Clarins, der for nyligt har lanceret My Clarins – en supersmart hudplejelinje for unge. Læs med nedenfor og test, om du har styr på alle facts.

Fedtet hud har ikke brug for fugt … FALSK!

Hvis du har fedtet hud, tror du måske, at den ikke har brug for mere fugt, end den allerede selv producerer. Men det har den altså – alle hudtyper har nemlig brug for at blive fugtet og plejet, men gå udenom de meget fede cremer og olier, hvis din hud i forvejen er meget fedtet.

Man får bumser af usund mad som chips og pizza … FALSK OG SANDT!

Hvis du holder dig til at spise usund mad en gang imellem, kan du tage det helt roligt - du kommer ikke til at vågne op med en ordentlig bums dagen efter, du har spist en pizza eller delt en pose chips med dine veninder. Men usund mad og livsstil sætter sine spor på huden. Der dannes nemlig affaldsstoffer i huden, som cellerne har svært ved at komme af med, og det kan resultere i en bums. Så husk, at en varieret kost altid er det sundeste for dig, og at du bør holde dig fra usund mad de fleste dage.

Hvis du sover med makeup, bliver din hud hurtigere gammel … FALSK!

Du kan godt hoppe på hovedet i seng efter en fest med dine BFFs, det bliver din hud ikke gammel af på én nat - men det skal du nok ikke gøre hver uge. Det sætter nemlig sine spor, hvis man aldrig fjerner sin makeup, og dine øjenvipper knækker meget lettere, hvis du sover med mascaraen på. Så måske er det alligevel værd at fjerne den værste krigsmaling, inden du hopper i seng.

Psst! Hvis du ikke orker den helt store renserutine hver aften, er det meganemt at bruge My Clarins Micellar Cleansing Milk. Den fjerner lynhurtigt makeup og snavs, og så kan du hoppe i seng med god samvittighed – du skal nemlig bare komme den på en vatrondel og rense dit ansigt, så er du klar til drømmeland. Den behøver ikke engang at blive skyllet af.

Trykker du dine bumser ud, får du flere … SANDT!

Når du trykker en bums, kan du risikere at gøre det værre. Selv om du får noget af det klamme pus ud, når du trykker en bums, åbner du døren for flere nye bakterier, som nemt kan sprede sig til andre steder. Så i stedet for at pille ved bumsen, kan du bruge My Clarins Clear Out, der hurtigt og effektivt gør arbejdet for dig!

Foto: Clarins

Mobiltelefonen giver dig bumser … SANDT!

Det havde du nok ikke troet, men uren hud opstår også af snavs og bakterier på huden, der finder vej ind gennem dine porer. Bakterierne kan nemt komme fra din mobil, hvis du holder den mod kinden længe ad gangen og ikke husker at rense den. Så det er en god idé at bruge dine øretelefoner, når du taler i telefon eller rengøre telefonen med en afspritningsserviet.

Makeup er dårligt for huden … FALSK!
Selv om man ikke får decideret uren hud af at bruge makeup, kan nogle produkter godt irritere huden, hvilket desværre kan resultere i uren hud. Du skal derfor sørge for at bruge produkter, der ikke stopper porerne til eller fedter din hud alt for meget. Clarins har lavet en supersmart 'SOS'-primer i seks forskellige nuancer, der både giver dig glød, mindsker rødme og opfrisker huden – alt sammen uden at tilstoppe porerne.

Du får renere hud af at eksfoliere den … SANDT!

Eksfolierende produkter er ret geniale, for de fjerner døde hudceller hurtigt og effektivt, så både porer, tør hud og rynker bliver mindre tydelige. Du skal ikke eksfoliere din hud morgen og aften, men det er en fordel at gøre det om aftenen et par gange om ugen, inden du går i seng, da du udsætter din hud for snavs, bilos og masser af bakterier gennem hele dagen. Du kan for eksempel bruge My Clarins Relaxing Sleep Mask efterfølgende, der både plejer og detoxer huden og gør din hud smuk og klar til en ny dag.

Hvis du vil vide mere om hudpleje og hvilken type, din hud har allerbedst af, kan du læse alt om Clarins’ plejende produkter lige her.

Om My Clarins

My Clarins er en ny serie af hudplejeprodukter til ung hud. Den giver huden det bedste fra naturen.

My Clarins hudplejeserien består af 9 produkter, der respekterer alle hudtyper og giver din hud, det den har brug for. Produkterne fugter, afbalancerer og fremhæver skønheden dag for dag. I produkterne finder du veganer-venlige ingredienser som frugt, blomstervand og botaniske ekstrakter, der hjælper til at holde din hud ung, sund og frisk.

Foto: Clarins

Læs mere om

MestLæste