Helbred & balance

Stjernernes sunde vaner

Af Sarah-Sofie Boussnina 9. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde tænkt over, hvad superstjerner som Beyonce og Rihanna gør for at holde sig sunde? Vi har samlet de smukke stjerners sundhedstips.Bliv inspireret af stjernernes sunde vaner her.


Beyoncé
Jeg har aldrig været god til at dyrke motion hver dag, men jeg er begyndt at træne i fitnesscenter, og det er jeg rigtig glad for. Så sørger jeg for at spise en god og sund salat med kylling til frokost og drikker en masse vand.


Læs også: Er sundt slik sundt?Jennifer Lopez
Når jeg har fri, spiser jeg lige ,hvad jeg har lyst til. På mine fridage kan jeg sagtens spise McDonalds, men for det meste prøver jeg at spise sundt, jeg spiser rigtig meget fisk, og så tager jeg Omega-3 piller og træner.


Rihanna
Når jeg har tid, så løber jeg ture. Inden koncerter øver jeg koreografi til koncerterne, så der træner jeg ikke ved siden af. Udover det, prøver jeg at drikke en masse vand og spise sundt.

Læs også: 10 tips til en smukkere krop

Kim Kardashian
Jeg træner meget for at blive den bedste udgave af mig selv og få selvtillid, og ikke for at blive modeltynd. Selvsikkerhed gør, at man stråler og ser godt ud og så prøver jeg at spise sundt.Gwen Stefani
Lige for tiden går jeg til pilates og yoga, og så går jeg mange ture. Jeg prøver at spise sundt, men nogle gange spiser jeg også kage. Når jeg skal hygge mig med min familie, så spiser jeg det, jeg har lyst til.

Læs også: 10 topsunde vaner
Taylor Swift
Uanset hvor travlt jeg har, så sørger jeg altid for at løbe en tur om dagen. Jeg har altid en flaske vand på mig, og så skriver jeg dagbog. Dagbogen hjælper mig til at være sund og ikke stresset, fordi jeg kommer ud med mine tanker og følelser, og så hjælper det mig også til at skrive sange.

Vanessa Hudgens
For at holde mig sund går jeg I fitness og dyrker pilates. Til hverdag prøver jeg at holde mig fra sukker, men jeg har en svaghed for chokolade, som jeg spiser engang imellem. Udover det, så sørger jeg også for altid at rense min hud, så den forbliver flot og sund at se på.


Læs også: Sport der er sjov!

Har du selv nogle gode sundhedstips?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste