Helbred & balance

Stjernernes hemmelige sundhedstips

Af Thomas Flindt 6. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad gør de kendte kvinder for at se SÅ lækre ud? Læs deres hemmelige sundhedstips her!

Vi ser dem i bladene, på tv og på nettet: Flotte kendiskvinder med veltrænede kroppe i smukke kjoler. Men hvordan får de sådan en lækker krop? Læs de hemmelige sundhedstips her:

- Konditionstræning er nøglen. Jeg har en personlig træner, der rejser med mig, hvis jeg har store events i kalenderen. Jeg træner hver dag, men jeg har brug for en træner til at motivere mig, siger Rihanna til examiner.com.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 7 sjove måder at dyrke motion på

- Om morgenen spiser jeg æggehvide-omelet og frugt eller hytteost og en fersken. Til frokost spiser jeg salat, og til aften spiser jeg oftest grøntsager og kylling eller fisk. I løbet af dagen spiser jeg tørret frugt eller lidt chokolade. Jeg spiser ikke dessert eller brød. Jeg prøver at træne hver dag i 45-60 minutter og starter på løbebåndet i 10-15 minutter, så jeg får min puls op. Så laver jeg 50 mavebøjninger og lunges. Så tilbage på løbebåndet i 10 minutter. Til sidst træner jeg skuldre, biceps og triceps nonstop i fire sæt, fortæller Jessica Alba til examiner.com.

- Alt starter med træning. Så kigger jeg bagefter på, hvilken slags mad jeg spiser, udtaler modellen Rosie Huntington-Whiteley til et britisk magasin.

- Jeg respekterer min krop. Jeg kan ikke lide at føle mig udmattet og træt. Min træner respekterer mig, men han presser mig også meget, så jeg får mest muligt ud af træningen. For ham gælder det ikke om at se godt ud, men om at give din krop gode vaner, siger Zoe Zaldana til Self Magazine.

Læs også: Sådan kommer du i gang med at træne derhjemme

- Jeg træner næsten hver dag, mindst fem eller seks dage om ugen. Jeg laver 40 minutter konditionstræning: spinning, løb, crosstrainer, eller kombinerer alle tre. Så laver jeg pilates en dag om ugen og yoga tre dage om ugen. Jeg prøver at mixe det lidt, afslører Jennifer Aniston til US Mag.

- Jeg holder mig fra friturestegt mad. Jeg tænker meget over, hvad jeg spiser. Jeg giver min krop de rigtige nærringsstoffer og tænker på, hvad der er bedst for mig, fortæller Cameron Diaz til Daily Mail.

Læs også: Derfor skal du cykle

Hvad mener de? Tænk over hvad du spiser - du kan sagtens spise lidt chokolade eller slik, hvis du sørger for at spise sundt ellers. Træn et par gange om ugen - mest konditionstræning, og giv den en skalle, når du er i gang. Find en træningsmakker, der kan hjælpe dig med at holde din træning og omvendt. I kan motivere hinanden til at blive ved.

Hvad er dit bedste sundhedstip?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste