Helbred & balance

Skøre facts om dit underliv

Af Redaktionen 10. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du godt tænke dig at blive lidt klogere på, hvad der foregår ”dernede”? Vi har fundet nogle facts om dit underliv, som helt sikkert vil overraske dig.

Skede, vagina og underliv … Det er lidt svært at vide, hvad man skal kalde det ”dernede”. Under alle omstændigheder er det ikke helt dumt at vide lidt om, hvad der foregår i dine nedre regioner.

Læs også: 10 ting du skal huske "dernede"

Få lidt skøre, men også interessante, facts om dit underliv i galleriet her.

Skørefactsomditunderliv

Din skede er i gennemsnit 8-10 centimeter lang, men den udvider sig under sex (og selvfølgelig også under fødslen). Faktisk kan den udvide sig hele 200 procent, som minder om størrelsen på en ballon! Wow!
Den indvendige del af din skede er selvrensende. Hvis du får en infektion dernede, er det faktisk ofte fordi, at du har fået sæbe op i din skede under et bad, da sæben er med til at ødelægge den naturlige balance. Dog er det stadig vigtigt at vaske sig med intimsæbe udenpå, så du ikke kommer til at lugte.
Der er faktisk dobbelt så mange nerver i en klitoris som i en penis. Hæhæ, noget tyder altså på at vi piger, i modsætning til drengene, bliver sendt dobbelt så langt ud i stjernehimlen, når vi får en orgasme.
Dit underliv kan både give dig en skedeorgasme, en klitorisorgasme og en orgasme, der kombinerer begge dele!
Hvor håret på dit hoved kan sidde der i op til syv år, bliver hårene på din skede kun siddende i tre uger. Derfor bliver det heller ikke længere, end det gør.
Måske lyder det ikke superlækkert, men hvorom alting er, så er det altså et sandt fact! Din skede vil både rynke mere og ændre farve med alderen.
Hvis du får en rift på dine kønsdele, går der faktisk kun 48 timer, før den er helt væk igen. Cool nok egentlig!
Det latinske ord for skede, vagina, betyder faktisk ”sværdholder”. Hmm … Tænk lidt over den!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste