Reklame for Batiste
Reklame

Selvkærlighed: 5 små ting, du kan gøre for dig selv i din hverdag

Reklame for Batiste. Foto: Unsplash 31. marts 2023
I dag er der mange af os, der føler pressede og småstressede i vores hverdag. Men hvis du sætter bare en smule tid af til at passe på dig selv, kan du hjælpe dig selv til at få det bedre. Her får du et par tips til, hvad du kan gøre.
Batiste logo

Kender du følelsen af at være helt udmattet og bare have brug for at være alene og ikke skulle forholde dig til noget?

Flere og flere af os føler os ofte pressede og lidt stressede og får ikke det pusterum, vi har brug for. Det er nemlig vigtigt at komme ned i gear, især i en hverdag, hvor vi skal i skole, have sociale aftaler, gå til fritidsaktiviteter, lave lektier, være på TikTok, følge med på Snapchat, være sammen med familien, bruge tid på vores udseende, følge med i de rigtige serier … puh, vi bliver helt forpustede af at tænke på det!

Du vil sikkert gerne tage dig af dig selv, men måske føler du, at du har for travlt. Vi har samlet et par gode ting, du kan gøre for at tage dig af dig selv i hverdagen – og som ikke er så tidskrævende. Find dem nedenfor.

Batiste

BATISTE SELF LOVE

Batiste har udviklet en limited-udgave af deres skønne tørshampoo kaldet Self Love. Det er egenomsorg på flaske! Batiste Self Love er skabt for at anerkende af den rolle, som selvkærlighed spiller for vores mentale helbred.

Mangler du ti minutters selvkærlighed, kan du springe brusebadet over og bruge din morgen eller din aften på at gøre noget godt for dig selv. Tørshampoo fra Batiste virker effektivt mod olieret hovedbund og efterlader dit hår rent og lækkert uden at udtørre det. På den måde sparer du værdifuld tid, du kan bruge til selvkærlighed.

Køb Batiste Self Love her.

1. Gå en tur

Noget af det bedste, du kan give dig selv i en presset periode, er frisk luft. Blot en kort gåtur kan gøre underværker for dit humør, for det er nok til at cleare hjernen og få et tiltrængt afbræk, hvor du ikke skal tænke på noget som helst. Husk, at telefonen skal blive i lommen. Det virker nemlig ikke, hvis du bare sætter dig ned på den nærmeste bænk og scroller videre på TikTok. Har du en hund, kan du jo tage den med.

2. Mediter

Har du aldrig prøvet at meditere, så skal du måske prøve det, især hvis du har tendens til at føle dig småstresset i hverdagen. Meditation har nemlig en afstressende virkning og kan hjælpe dig til at komme ned i kroppen i stedet for i hovedet. Der findes et hav af apps, YouTube-videoer og TikToks, der guider til meditation, så det er bare om at vælge den, der passer til dig.

Første gang, du mediterer, kan det føles overvældende at sidde stille så lang tid. Du bliver måske rastløs og oplever uro i kroppen. Et godt tip er at vælge en kort meditation på fem minutter. Senere kan du vælge længere og længere meditationer.

3. Læg en ansigtsmaske

En ansigtsmaske er ren selvforkælelse, og hvis du har god tid, kan du lave en varm kop te og sætte noget afslappende musik på. Det tager faktisk ikke særlig lang tid at lægge en ansigtsmaske, men alligevel giver det dig et kvarters tid med fuldt fokus på at have det rart. Inviter en af dine venner over, og lad ansigtsmasken danne rammen om en ægte hyggeaften.

4. Øv dig i at sige nej til aftaler

Måske har du prøvet det der med at tage med til noget, du egentlig ikke helt kan overskue – eller følt dig som en dårlig ven, fordi du har meldt fra. Husk, at det er okay at sige nej til en aftale, hvis du har brug for en social pause.

5. Fortæl dig selv, at du gør det godt

Har du ti minutter for dig selv i dag, så stil dig foran spejlet, og sig noget pænt om dig selv. Det føles måske lidt fjollet i starten, men tro os – det hjælper! Skriver du dagbog, kan du sætte dig for at skrive tre positive ting om dig selv ned hver dag. Det kan være, du ser vildt godt ud, har gjort en god gerning eller fik et smil fra hende den søde fra parallelklassen, der bekræftede dig i, at du er god, som du er. En dagbog er i øvrigt rigtig god til at hjælpe dig ned i gear, hvis du har lidt tid til overs.

Batiste

Batiste's tørshampoo kommer i mange forskellige udgaver med forskellige dufte, så du kan finde lige den, der passer til dig.

BATISTE TØRSHAMPOO

Med en ny QR-kode på din tørshampoos låg har Batiste skabt en mulighed for at genbruge flaskerne, hvilket gør det muligt at tage del i deres kamp for mere ansvarlig emballage – og desuden få point, der kan indløses til værdikuponer, donationer eller penge.

Køb tørshampoo fra Batiste i Matas, Normal, på Nicehair, i Salling, og på Med24, og læs mere om Batiste lige her.

Hold dig opdateret på de seneste produkter og nyheder fra Batiste på deres Instagram-profil lige her.

Batiste

Læs mere om

MestLæste